KUCHARZ Libusza oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie stanowisk pracy,zaopatrzenie kuchni w produkty,obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych,wst臋pna obr贸bka surowc贸w: jarzyn, mi臋s, ryb cieplna obr贸bka surowc贸w: gotowanie sma偶enie,przygotowanie zup
Data publikacji: 2019-03-15
Lokalizacja: Libusza (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Libusza, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie stanowisk pracy,zaopatrzenie kuchni w produkty,obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych,wst臋pna obr贸bka surowc贸w: jarzyn, mi臋s, ryb cieplna obr贸bka surowc贸w: gotowanie sma偶enie,przygotowanie zup
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Libusza
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: og贸lna pe艂nosprawno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Handel artyku艂ami spo偶ywczymi, 偶ywienie konsumenta , obs艂uga kelnerska.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.03.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?70f7579503b24405d71263b3075b22b8
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, nadz贸r nad prac膮 w kuchni
Restauracja Jantarowa - 2019-03-26 - Jantar (pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
1. Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych.3. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna).4. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.5. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.6. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.7. Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Babi D贸艂 (pomorskie)
Praca w lokalu gastronomicznym
UEGN Krzysztof Jamrozy - 2019-04-05 - Grajewo (podlaskie)
gotowanie da艅 kuchni polskiej, lepienie pierog贸w
kontakt przez OHP - 2018-07-17 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla zarz膮du firmy produkcyjnej (ok 6 os贸b)
MAX POWER SP. Z O.O. - 2017-08-31 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o ich jako艣膰 i spos贸b podawania klientom
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2016-04-20 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Wyr贸b pizzy
Drink Bar "Max" Janusz Marud - 2019-03-11 - Mielec (podkarpackie)
sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dzen gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-10-01 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
PRODUKCJA GARMA呕ERYJNA - pierogi, kluski
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowy "ANITA" Anita Czystowska - 2016-03-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Praca w kuchni, typowe obowi膮zki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
Praca na 偶urawiu.
P.H.U.T. AUTO-LAND D殴WIGI0-Kwiatkowski Damian - 2016-01-05 - Emilianowo (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrz膮dzania posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych, garnk贸w, sztu膰c贸w, po przygotowywanych i spo偶ytych posi艂kach, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-10-29 - Rokocin (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2018-11-05 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Przygotowanie da艅 z karty menu, dbanie o czysto艣膰, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 呕aga艅 (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie posilk贸w; okres pr贸bny na 5 miesi臋cy; praca w godz.6.00-18.00
Politechnika Wroclawska - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potrawkierowanie zespo艂em
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - 艁膮czki (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wykonywanie wyrob贸w kulinarnych,obs艂uga klienta i kasy fisklanej
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Zambr贸w (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, da艅 kuchni ukrai艅skiej.
BAR POLSKI SP脫艁KA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHA艁 MIGO艃 - 2016-07-07 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 12-20; umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 na czas nieokre艣lony
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie i pakowanie przyrz膮dzonych posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - 呕aga艅 (lubuskie)