KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (Z) Tarn贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (Z)
Wynagrodzenie: do 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
Data publikacji: 2019-02-14
Lokalizacja: Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
1 osoba - zatrudnienie od 1.03.2019, druga osoba - zatrudnienie od 1.04.2019
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ (Z)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarn贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Tarn贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: do艣wiadczenie na stanowisku, znajomo艣膰 j臋zyka tureckiego, wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie sa艂at, sos贸w, mi臋s i innych da艅, praca w Tarnowie od pon.-nd. na dwie zmiany w godz. 9.00-17.00, 16.00-24.00, wynagrodzenie 2 100 z艂 brutto.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Pl. Gen. J.Bema 3, 33-100 Tarn贸w, powiat: m. Tarn贸w, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarn贸w
Gmina pracodawcy: Tarn贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarn贸w
Ulica pracodawcy: Pl. Gen. J.Bema
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na okres pr贸bny 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸w -Bujak贸wPraca w godzinach: 8-16 pn-ndz.
CELINA MACHURA US艁UGI GASTRONOMICZNE , CATERING "MAR-CEL" - 2016-11-09 - Bujak贸w (艣l膮skie)
monta偶 system贸w targowych typu Octanorm, Maxyma, Trilite, monta偶 stoisk i mebli drewnianych
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw, da艅, przek膮sek, ciast, deser贸w
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Gubin (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Warszawa (mazowieckie)
8 godz. tygodniowo tj 0,4 etatu oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w nauczyciela zgodnie z obowi膮zuj膮cym prawem o艣wiatowym oraz Statutem szko艂y.
SZKO艁A PODSTAWOWA IM KAWALER脫W ORDERU USMIECHU W TERESZEWIE - 2018-09-21 - Tereszewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, planowanie jad艂ospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
wg stanowiska
VEGA Sp.z o.o. - 2019-03-26 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Staranne i higieniczne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w , utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅.
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-10-19 - St臋偶yca (pomorskie)
przygotowywanie zam贸wionych posi艂k贸w, prace kuchenne, sprzeda偶 (kebab)
St贸艂 Rawicki Wies艂aw Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie kanapek kebab, doprawianie mi臋sa, obs艂uga i dbanie o wizerunek lokalu.J臋zyk arabski p[otrzebny do komunikacji z pracodawc膮.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2017-05-26 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-05-07 - Kruszyn (dolno艣l膮skie)
PAKOWANIE POSI艁K脫W, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZ膭TANIE STANOWISKA PRACY. SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 NA TOWAR, WYKONYWANIE POLECE艃 SZEFA KUCHNI WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 5 LAT STA呕U PRACY NA KUCHNI
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
NIEPUBLICZNY O艢RODEK EDUKACYJNY DLA DZIECI DO LAT 7 - 2016-06-21 - Gosty艅 (wielkopolskie)
tworzenie baz danych klient贸w,obieg dokument贸w,obs艂uga sprz臋tu biurowego,,opracowanie i wysy艂anie ofert,obs艂uga klient贸w indywidualnych i biznesowych
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.Oferta pracy po umowie stazowej.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych, nadz贸r i dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sanitarnych
Miele艅sky Sp. Zo.o. - 2018-04-04 - Mielno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Wi臋kszyce (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)
kucharzsta偶 w godz. 8-16, 14-22 r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ( restauracja a'la carte). Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe dla go艣ci hotelowych.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-26 - Wola Kie艂pi艅ska (mazowieckie)
- gotowanie potraw, porcjowanie wg. zam贸wie艅, serwowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jaros艂aw (podkarpackie)
wed艂ug stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Us艂ugi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw kuchni tureckiej i pakista艅skiej. Obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w lokalu. Kontakty z dostawcami towaru r贸wnie偶 z zagranicznymi.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie mi臋sa drobiowego i wo艂owego z u偶yciem przypraw do grilowania. Przygotowanie sos贸w do kebaba. Obs艂uga klienta na podstawie z艂o偶onego zam贸wienia: kebab w cie艣cie, kebab w bu艂ce, zestawy. Praca w godzinach 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Stalowa Wola (podkarpackie)
jw.
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA - 2018-06-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanioe posi艂k贸w dla go艣ci restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2016-10-06 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
jw.
HGC GRETNA INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)