KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 1聽814 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-06-26
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Boremlowska, 04-309 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽814 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Dodatek 20% - nie mniej ni偶 najni偶sza krajowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽814 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: 呕ywienie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe: 1 rok. Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni, przyrz膮dzanie posi艂k贸w. Zg艂oszenia: ul. Boremlowska 6/12, Warszawa, tel. 226105992, kierownik (at) sp374.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 374 IM. GEN. PIOTRA SZEMBEKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Boremlowska 6/12, 04-309 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Boremlowska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga klienta w sklepie spo偶ywczo-przemys艂owym
REVERSE BUSINESS SUPPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-28 - Gda艅sk (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz/kucharka. Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, dobra higiena i etyka pracy, zainteresowanie trendami kulinarnymi, ch臋膰 rozwoju, mile widziane prawo jazdy kat B. Wysoko艣膰 wynagrodzenie odpowiednia do umiej臋tno艣ci i obowiazk贸w.
Optidieta Catering Hanna B臋d藕kowska - 2017-04-06 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - P艂ock (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE W ZARZ膭DZNIU KUCHNI膭 ORAZ PERSONELEM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PI臉TRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZES艁A膯 NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTA艃C脫W WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym: 艣niadanie, obiad dwudaniowy, deser. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 728 519 897, e-mail: sekretariat.p147 (at) wroclawskaedukacja.pl
Przedszkole nr 147 - 2017-11-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w
Centrum Fiszer - 2017-05-15 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie 艣wie偶ych produkt贸w - kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej w oparciu o system "脿 la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klient贸w restauracji, innowacyjne i tw贸rcze podej艣cie do pracy. Organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego zespo艂u. Zapewnienie przestrzegania norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, wesel, komunii, posi艂k贸w dla wczasowicz贸w.
ARKADIA4U SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-17 - Sokole-Ku藕nica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw- Przestrzeganie HACCP- Kontakt: telefon 604-494-324; mail: HR.FMS.PL (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, zbieranie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Ostrom臋czyn-Kolonia (mazowieckie)
Obs艂uga klienta i sprzeda偶 towar贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Koziczyn (mazowieckie)
Umiej臋tno艣膰 serwowania i przygotowania sushi oraz da艅 kuchni azjatyckiej. Kontakt osobisty z pracodawca po wczesniejszym um贸wieniu telefonicznym.
IRSI IRMA SIUDAK - 2018-07-30 - Rybnik (艣l膮skie)
OBS艁UGA I SPRZEDA呕 PRODUKT脫W FAST FOOD
kontakt przez OHP - 2016-10-17 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deser贸w, ciast, obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych wkuchni,sporz膮dzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odno艣nie r贸偶nych kultur kulinarnych, odpowiedniego 艂膮czeniask艂adnik贸w, w艂a艣ciwego stosowania produkt贸w spo偶ywczych,sposob贸w podawania potraw, deser贸w, napoj贸w i dodatk贸w.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)
Przygotywanie potraw kuchni hinduskiej wed艂ug tradycyjnych, orginalnych przepis贸w, przygotowywanie napoj贸w kuchni hinduskiej wed艂ug orginalnych receptur za zastosowaniem oryginalnych przyprawmarynowanie mi臋c na dania z pieca Tandooor miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Skladowskiej Curie Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-przygotowanie produkt贸w do da艅 obiadowych -gotowanie da艅-przygotowanie farszu-lepienie pierog贸w-wydawanie da艅 wg zam贸wie艅
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Ka艂amarz - 2017-02-15 - Rog贸偶no (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2018-01-18 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
.dor臋czanie korespondencji i przekaz贸w pieni臋偶nych. budowanie pozytywnych relacji z klientami. realizacja plan贸w sprzeda偶owych dot. wybranych us艂ug i towar贸w.
Poczta Polska S.A. - 2018-02-08 - Sanok (podkarpackie)
ocena surowc贸w, produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wstepna surowc贸w, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami; wyko艅czenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga linii produkcyjnej i doz贸r, mielenie element贸w plastikowycj w m艂ynkach, zasypywanie surowca, pakowanie gotowych detali. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe HENZYM s.c - 2017-11-30 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, pizzy, dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w restauracji, nadz贸r nad personelem kuchennym - pomoc, dbanie o estetyk臋 i smak wydawanych potraw. Nadz贸r nad czysto艣ci膮 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - 艁omianki (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Mielec (podkarpackie)
obs艂uga klienta, wyk艂adanie asortymentu, obs艂uga kasy fiskalnej
Aila Sp. z o.o. W艂adys艂awowo 65 - 2017-02-22 - W艂adys艂awowo (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w ,- Praca 2-zmianowa w godz: 7:00-15:00; 12:00-18:00, dodatkowo soboty, niedziele i 艣wieta wg grafiku,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawc膮 ,- Kontakt telefoniczny 509-199-533
JAD艁OSTACJA ARKADIUSZ KOTLICKI - 2017-04-13 - Tczew (pomorskie)
SZLIFOWANIE NA P艁ASKO, OTWORY, WA艁KI
PRZEDSI臉BIORSTWO AUTOMATYKI PRZEMYS艁OWEJ, J.DRZA艁, E.SELWA SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Janusz G臋sina - 2017-01-20 - Przew贸z Nurski (mazowieckie)
przygotowanie da艅, obs艂uga klienta, utrzymanie czysto艣ci
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-04-28 - Baboszewo (mazowieckie)