KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Lublin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 950 PLN
Zakres obowiązków: samodzielny kucharz - specjalność kuchni ukraińskiej; kompletowanie menu
Data publikacji: 2019-12-05
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielny kucharz - specjalność kuchni ukraińskiej; kompletowanie menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca zmianowa od 7:00 - 13:00 i 13:00 - 19:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2019
Data zakończenia pracy: 14.12.2022
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość i wykonywanie potraw ukraińskich, tworzenie menu do restauracji
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Niecała 14, 20-080 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Niecała
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.12.2019
Oferta pracy ważna do: 27.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fdbc9e51f530d102ad669cd9e42b2f77
Podobne oferty pracy
pRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński - 2018-01-16 - Słubice (lubuskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, list zakupów
MT CONSUS MACIEJ SITARZ - 2016-06-24 - Jawor (dolnośląskie)
X
USŁUGI I HANDEL ANDRZEJ ZĄBEK BAR TAWERNA - 2017-08-02 - Łukawiec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wisła (śląskie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
Zapoznanie z urządzeniem i wyposażeniem pomieszczeń kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczyń i urządzeń kuchennych, obróbka stępna ziemniaków, warzyw, jarzyn i innych artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków na stołówkę i oddziały, wykonywanie prac porządkowych w kuchni i na stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)
Przyrządzanie potraw,sosow,porcjowanie mięs.Utrzymanie czystości w kuchni,wykonywanie innych czynności,które okażą sie niezbędne do należytego wykonania pracy.
ZDROJOWA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
- praca na magazynie,- obsługa wózków widłowych,- rozładunek,- załadunek.Umowa o pracę tymczasową.Praca w systemie jednozmianowym w godzinach : 8:00 - 16:00. (istnieje możliwość że w późniejszym czasie praca będzie odbywała się w systemie dwuzmianowym)Miejsce wykonywania pracy: Bielany Wrocławskie ul. Czekoladowa, Jelcz-Laskowice ul. JapońskaKontakt kandydatów z pracodawcą : tel. 534 939 660
Fachowcy Firmy Meyer Sp. z o.o. - 2019-06-05 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Gogolin (opolskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw jarskich; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; planowanie i nadzorowanie pracy personelu kuchni w trakcie przygotowania posiłków codziennie dla ok.100 dzieci; wykańczanie, doprawianie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posiłków; sporządzanie potraw wg jadłospisu oraz potraw dla różnych diet; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego oraz procedur HACCP; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
Przedszkole Miejskie Nr 9 "AKADEMIA PRZYGODY" - 2018-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
- obsługa narzędzi brukarskich: zagęszczarki, piły do cięcia betonu, łaty brukarskiej- układanie kostki brukowej, płyt- rozkładanie kruszywa- układanie obrzeży- praca w godz. 07:00 - 15:00
kontakt przez PUP - 2020-02-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku - 2018-06-20 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie kuchni do pracy , wydawanie posiłków na wynos dla firmy budowlanej gdzie pracują pracownicy z ukrainy i istnieje potrzeba znajomość kuchni ukraińskiej i języka ukraińskiego do komunikacji
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Kołbiel (mazowieckie)
przygotowtywanie dań dla kienta, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2016-06-24 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie potraw
P. W. PRYZMAT sp. z o. o. sp. k. - 2019-07-31 - Hrubieszów (lubelskie)
ręczne sortowanie odpadów (karton, filia, tworzywa sztuczne) na linii sortowniczej, praca stojąca, stanowiska zadaszone w sortowni odpadówpraca na umowe zlecenie minimum 160 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - od 1 roku do 3 lat, praca w godzinach 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00, praca w soboty, sporadycznie w święta według grafikuoferta dostępna w sali B
MUNDUS SP. Z O.O. - 2018-10-31 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
Zgodny z program stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2017-11-18 - Syrynia (śląskie)
jw.
Zarząd PKiN Sp. z o. o. - 2018-03-05 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej w oparciu o znajomość orginalnych receptur i przypraw
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w bloku żywienia DPS w Mońkach
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mońki (podlaskie)
przyprawianie i smażenie ryb, grilowanie ryb, smażenie frytek, robienie surówek, bezpośrednia obsługa klientapraca w godzinach: 8.00 - 16.00
S.C. SMAŻALNIA "Rybex" - 2016-02-23 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)