KUCHARZ Syrynia oferta pracy Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 17 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Data publikacji: 2017-11-18
Lokalizacja: Syrynia (śląskie)
Pracodawca: Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Raciborska 2 e, 44-361 Syrynia, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
za godz. (w zależności od kwalifikacji i doświadczenia kandydata).Umowa zlecenie na okres 1 - 3 miesięcy, docelowo umowa o pracę.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Syrynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubomia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe, dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Raciborska 2 e, 44-361 Syrynia, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Lubomia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Syrynia
Ulica pracodawcy: Raciborska
Numer budynku pracodawcy: 2 e
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.11.2017
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 13.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
HOTEL "WODNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-16 - Łeba (pomorskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-10-20 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie materiału do produkcji, obróbka za pomocą maszyny, wykończenie i montaż, przygotowanie projektów meblowych
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Sadlinki (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
pzygoowanie dań, praca w pozycji stojącej
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Planowanie posiłków oraz zapewnienie wyżywienia całodziennego zgodnie z obowiązującym standardem, normami i procedurami.
Dom Pomocy Społecznej w Zakrzewie - 2018-05-11 - Zakrzewo Kościelne (mazowieckie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Składanie zamówień, wydawanie posiłków.
Karczma Człekówka Karolina Wojnicz - 2016-09-02 - Skorupy (mazowieckie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraśnik (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni ukraińskiej - współpraca w przygotowaniu menu, szkolenie pracowników w sprawch dot. kuchni ukraińskiej, przygotowywanie i wydawanie posiłków.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
1. Pomoc przy posiłkach - estetyczne podawnie.2. Pomoc przy wychodzeniu na spacery lub plac zabaw.3. Sprzątanie (codzienne wycieranie kurzu z mebli, zabawek, staranne wycieranie stolików, odkurzanie, utrzymywanie w czystości pomieszczeń sanitarnych).4. Stosowanie bezpiecznych metod pracy.5. Wykonywanie innych poleceń dyrektora.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Łęczyca (łódzkie)
- Do obowiązków sprzedawcy należy m. in: obsługa klienta, wykładanie i zamawianie towaru, utrzymywanie czystości w sklepie. Prowadzenie dokumentacji sprzedażowej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00 + co druga sobota: 10:00-14:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane osoby z doświadczeniem na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Mile widziana znajomością branży artystycznej. Wymagana determinacją do pracy. Potrzebujemy osoby rzetelnej i komunikatywnej, która z łatwością nawiąże kontakt z klientem. Mogą również aplikować osoby uczące się, studiujące zaocznie. Zapraszamy osoby kreatywne i energiczne, które zaangażują się w rozwój firmy i wprowadzanie zmian.
ALEKSANDER HARKAWY KATOWICKI DOM SZTUKI - 2016-12-22 - Katowice (śląskie)
- zapoznanie się z przepisami BHP, PPOŻ, regulaminemzakładu, zasadami pracy, zapoznanie się z obowiązkami , dokumentacją- zapoznawanie z dokumentacją, wypełnianie dokumentacji medycznej pod okiem opiekuna- Wypełnianie dokumentacji medycznej, nauka zasad rejestracji, prawidłowej informacji pacjentów dot. zasad rejestrowania- dalsza nauka informacji, rejestracji , wypełnianie dok. medycznej, informowanie pacjentów o zasadach rejestracji na zabiegi rehabilitacyjne, rejestracja pacjentów
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Sierakowice (pomorskie)
odpowiednio do stanowiska
Roboty Ziemne WOD-KAN Piotr Mikołajczak - 2019-03-13 - Ocieszyn (wielkopolskie)
zamawianie produktów do produkcji pizzy;przygotowanie ciasta na pizze;wyrób pizzy i wypiekwyrób fast foodówdbanie o porządek w kuchni;pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych.Oferta stażu przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Osiek (małopolskie)
j.w.
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Niedzica (małopolskie)
praca w stołówce szkolnej
Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej - 2018-09-07 - Przeczyce (śląskie)
Gotowanie, utrzymywanie czystości i porządku w organizacji miejsca pracy, obsługa klientów.
FUSION SUSHI Jakub Maderski - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Montaż instalacji sanitarnych i pomoc dla pracowników
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chińskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Łódź (łódzkie)
Garde manger- jest odpowiedzialny za tzw. zimną kuchnię: przekąski, sałatki oraz za przygotowanie zimnego bufetu. Zajmuje się też krojeniem surowego mięsa. Do jego obowiązków należy nadzór nad podległymi kucharzami, przyuczanie do zawodu, robienie listy zakupów wspólnie z szefem kuchni, przygotowanie menu. Osoba jest odpowiedzialna za chłodnię i składowanie produktów.
Kurhaus Gastronomie Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Sanpro Synergy Sp. z o. o. - 2017-05-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
obsługa specjalizowanych i specjalnych frezarek ogólnego przeznaczenia
ARDIX POLAND Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Kobiór (śląskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)