KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy ZDROJOWA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17,05 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw,sosow,porcjowanie mięs.Utrzymanie czystości w kuchni,wykonywanie innych czynności,które okażą sie niezbędne do należytego wykonania pracy.
Data publikacji: 2019-12-12
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: ZDROJOWA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hugona Kołłątaja 4A, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie potraw,sosow,porcjowanie mięs.Utrzymanie czystości w kuchni,wykonywanie innych czynności,które okażą sie niezbędne do należytego wykonania pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17,05 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17,05 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
ZDROJOWA HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Sułkowskiego 9, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Sułkowskiego
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2019
Oferta pracy ważna do: 30.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?705d13c52f319a8063325443f821d69f
Podobne oferty pracy
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)
Praca na produkcji. Miejsce pracy w Łososinie Górnej
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Limanowej - 2018-08-10 - Limanowa (małopolskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie gorących posiłków dla uczniów
Szkoła Podstawowa w Szczenurzy - 2019-12-17 - Szczenurze (pomorskie)
Przygotowywanie kebabów, przyjmowanie zamówień.
BOGUSŁAWA PELIWO KING KEBAB - 2019-05-23 - Jordanów (małopolskie)
- Zapoznanie się z regulaminem BHP i PPOŻ- Realizacja procedur związanych z kontrolą- Monitoring towarów w firmie oraz u dostawców - Prowadzenie dokumentacji- Analiza informacji zwrotnej od klienta i wprowadzanie zmian na bieżąco usprawniających system kontroli
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabów, dań tureckich
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
Wybór surowców, przygotowywanie i sporzadzanie dań wietnamskich,wprowadzanie nowych dań.
KIM OANH CAO - 2018-01-04 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturą
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-10-10 - Szymanów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków według receptur napisanych w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Radomsko (łódzkie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-04 - Tczew (pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje się planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast.Kucharz dobiera surowce i półprodukty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców.do jego obowiązków należy obsługa urzadzeń wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU, , UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZOWANIA PRACY WŁASNEJ ORAZ WSPÓŁPRACOWNIKOM
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Gryżyna (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy, wydawanie dań.
"Wenecja" Pizzerio-Pierogarnia Katarzyna Barsul - 2017-02-10 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
zgodny z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 5-13, 11-22 w Kołobrzegu, również w weekendy.
HNS 16 Sp. z o.o. (Hotel New Skanpol) - 2017-01-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2018-04-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i indyjskiej. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Biłgoraj (lubelskie)
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lesko (podkarpackie)
przygotowanie produktów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkola.
Fundacja "Angielski Dzieciom" - 2018-07-04 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2018-03-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
według stanowiska
PAŁAC W PASZKÓWCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-26 - Paszkówka (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Wierzbica (mazowieckie)
przygotowywanie gotowych dań, gotowanie posiłków profilaktycznych
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2018-11-05 - Morliny (warmińsko-mazurskie)