KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Białystok oferta pracy ABC LIFE FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, opracowywanie menu, zamawianie towaru
Data publikacji: 2019-11-06
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: ABC LIFE FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BOBOLI 96A, 15-649 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, opracowywanie menu, zamawianie towaru
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie min. 1 rok, znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy:
ABC LIFE FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
WARSZAWSKA 6 32, 15-063 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: WARSZAWSKA 6
Numer budynku pracodawcy: 32
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2019
Oferta pracy ważna do: 19.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cf62dd6639368d7af0547b30cef22c5c
Podobne oferty pracy
przygotowwanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
BOŻENA SŁONECKA - "PROMYK" PLACÓWKA CAŁODOBOWA DLA OSÓB STARSZYCH I NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2017-01-10 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W.Boguslawska U.Malinowicz - 2017-04-03 - Renice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni amerykańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński - 2019-10-24 - Tworóg (śląskie)
Przygotowywanie obiadów. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Starogard Gdański (pomorskie)
Zapisywanie przepływu komponentów i wyrobów gotowych pomiędzy poszczególnymi lokacjami, dostarczanie komponentów i opakowań do produkcji
AUTOLIV POLAND SP. Z O.O. - 2019-01-31 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni
Uzdrowiska Kłodzkie S.A.-Grupa PGU - 2019-07-25 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Wg programu stażuRM Wieś
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca na terenie bazaru TOMEX.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2015-12-23 - Kraków (małopolskie)
Udział w procedurach zlecania, nadzorowania i odbioru dokumentacji projektowych. Nadzorowanie z ramienia inwestora procedur związanych z uzyskaniem decyzji aministr. Związanych z procesem budowlanym. Znajomość prawa budowlanego oraz innych przepisów dotyczących procesu budowlanego. Współpraca z biurami projektowymi w zakresie opracowania dokumentacji projektowej, współpraca z urzędamii instytucjami związana z realizacją inwestycji i remontów.
17 Terenowy Oddział Lotniskowy - 2016-05-13 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie orientalnych potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbanie o czystość o lokaluDwie zmiany: do ustalenia 12-22
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 14-20 w Kołobrzegu.
Ośrodek Wypoczynkowy WIGA-Grażyna Miłowska - 2017-03-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1. przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny, wymaganych od osób zatrudnionych przy produkcji żywności,2. zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem, zapobieganie ich stratom oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spożywczych, surowców, półproduktów i produktów kulinarnych,3. przygotowywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, drobiu, ryb itp.,4. Porcjowanie , dekorowanie i wykańczanie przygotowanych potraw oraz wydawanie wyrobów kulinarnych,5. utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy,6. przestrzeganie przepisów sanitarnych i higienicznych oraz podstaw bezpieczeństwa i higieny pracy.
RIVER PARK MARTA BASTA-ŁYSOŃ, LESZEK ŁYSOŃ SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-04 - Zator (małopolskie)
obsługa nawijaka do piany polietylenowej i polipropylenowej, pomocnik operatora maszyny Ekstruder
kontakt przez PUP - 2015-12-31 - Olszyna (dolnośląskie)
Wyrób pierogów, gołąbków i innych wyrobów garmażeryjnych.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2016-09-01 - Ulanów (podkarpackie)
pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Krzywiń (wielkopolskie)
Wykonywanie i montowanie mebli na wymiar.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
obowiązki kucharza
kontakt przez OHP - 2016-01-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - 2017-06-19 - Modliszewo (wielkopolskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)