KUCHARZ Tworóg oferta pracy Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2019-10-24
Lokalizacja: Tworóg (śląskie)
Pracodawca: Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miarki Karola 32, 42-690 Tworóg, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tworóg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tworóg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka SANEPID
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność gotowania
Nazwa pracodawcy: Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Miarki Karola 32, 42-690 Tworóg, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Tworóg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tworóg
Ulica pracodawcy: Miarki Karola
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2019
Oferta pracy ważna do: 23.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e9abba2b5568ace60d9ef5a713f567ec
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kulturą turecką.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa imprez, wesel, konferencji w hotelu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego - do kontaktu z gośćmi hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie orientalnych potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie na podstawie znajomości produktów i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej ze szczególnym uwzględnieniem pólproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca umożliwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
samodzielne przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-06-20 - Lubin (dolnośląskie)
Praca w barze "Kamień". Wymagania: mile widziane wykształcenie zawodowe kierunkowe, ale niekonieczne, mile widziane doświadczenie (istnieje możliwość przyuczenia). Okres próbny umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca na sezon lub długoterminowo. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i umiejętności.
PODHORODECKI HENRYK "HENRYK" - 2017-06-13 - Kamień (pomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu restauracji,prowadzenie dokumentacji HACCP,gospodarka magazynowa, zarządzanie zespołem
AFFLO Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Bielawa (dolnośląskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
MISTRAL-KARNITY Sp. z o.o.FRANK UWE DOCKE - 2019-06-06 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Kalisz (wielkopolskie)
Organizacja pracy krojczych, nadzór nad ilościowym, jakościowym i terminowym wykonaniem pracy, kontrola przestrzegania porządku pracy.
ISTE sp. z o.o. - 2017-09-22 - Babimost (lubuskie)
przygotowanie posiłków typu fast-food, obsługa klienta
AL-PARTY CATERING Magdalena Kłeczek - 2019-05-21 - Alwernia (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń szkolnych: sal lekcyjnych, korytarzy, pomieszczeń sanitarnych,toalet. Praca w godz. 11:00-19:00. Mile widziane doświadczenie w sprzątaniu, chęci do pracy, dobra organizacja pracy własnej. Zatrudnienie początkowo na okres próbny, w przypadku sprawdzenia się, z możliwością przedłużenia umowy. Wynagrodzenie brutto od 2200 do 2500 zł (uzależnione od ilości lat przepracowanych).
Szkoła Podstawowa nr 38 - 2019-02-13 - Gdańsk (pomorskie)
wg. stanowiska
STARA KUŹNIA PRZEMYSŁAW BERNADZKI - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-03-10 - Jasienica (świętokrzyskie)
-
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-03-23 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2017-04-25 - Muszyna (małopolskie)
wypiek pizzy, obsługa klienta
FIRMA USŁUGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Nawiązywanie kontaktów z nowymi klientami, znajdowanie i utrzymywanie punktów gazowych sprzedaży, znajdowanie nowych klientów, sprzedaż.Zapewniony służbowy pojazd.
Firma E.K. Polska TUTAJ CENA CZYNI CUDA Kowalik Emil - 2017-11-07 - Łowicz (łódzkie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Sadowa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.Praca w przedziale czasowym od godz.
LES NOMADES RENE TSIKAMPOUNGUI - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
jw
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-09-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)