KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań kuchni arabskiej -MNEZELE,KIBBE,SFIHA
Data publikacji: 2019-11-26
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań kuchni arabskiej -MNEZELE,KIBBE,SFIHA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni arabskiej -MNEZELE,KIBBE,SFIHA
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.11.2019
Data dodania oferty pracy: 26.11.2019
Oferta pracy ważna do: 10.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fc0bd15983b9dd057937bea69b2d77bc
Podobne oferty pracy
Przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, dokonywanie obróbki termicznej, sporządzanie posiłków, przechowywanie i magazynowanie artykułów spożywczych, surowców i półproduktów
Jadłodajnia Szkolna s.c. Zofia Kiełbasa, Jan Kiełbasa, Witold Wolak - 2016-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Usługowo-Handlowa Zbigniew Zieliński - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
GASTROMAX SŁAWOMIR SŁODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA VIOL-MAR MAREK HYBŚ - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek - 2016-06-30 - Kraków (małopolskie)
- OBSŁUGA KLIENTA,- KOMUNIKATYWNOŚĆ,- DBANIE O DOBRY WIZERUNEK FIRMY.
PIWNICA Iwona Wilanek - 2018-07-23 - Mokra Prawa (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych i obiadów, czynności porządkowe, sporządzanie listy niezbędnych zakupów, wydawanie posiłków, obsługa klientów (kasa fiskalna).Praca w godz.: 7:00-13:00, 3/4 etatu. Oferta dostepna w sali G, A. Oferta skierowana także do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą - e-mail: oreka.wroclaw (at) gmail.com
OREKA SP. Z O.O. - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
Kontakt osobisty, telefoniczny pod nr: 33 872 38 00 lub CV na maila: recepcja (at) paszkowka.pl. Przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska). Praca w ruchu ciągłym. Wynagrodzenie: 12-15 zł netto/godz.
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-05-02 - Paszkówka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Ciechanów (mazowieckie)
Sprzątanie obiektu.Wymagana umiejętność sprzątania.Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrzeń Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Cisie (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie dań restaracyjnych. Przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-04-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o higienę zakładu
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-07-26 - Niepołomice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
HOTEL SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. - 2018-11-08 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-11-27 - Dęblin (lubelskie)
Wykonywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "Pomorze" - 2015-12-29 - Ustka (pomorskie)
Praca związana ze stanowiskiem
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWLANO - REMONTOWE " PRZYSZŁOŚĆ " Piotr Wysocki - 2017-09-04 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej/europejskiej i w restauracji Zdrowia Smak w Galerii Jurajskiej. Istnieje możliwość przyuczenia.
Zdrowia Smak Spółka Z O.O. Spólka Komandytowa - 2016-05-16 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie śniadań, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych i deserów
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-07 - Biała Podlaska (lubelskie)