KUCHARZ Paszkówka oferta pracy Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 17 - 21 PLN
Zakres obowiązków: Kontakt osobisty, telefoniczny pod nr: 33 872 38 00 lub CV na maila: recepcja (at) paszkowka.pl. Przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska). Praca w ruchu ciągłym. Wynagrodzenie: 12-15 zł netto/godz.
Data publikacji: 2016-05-02
Lokalizacja: Paszkówka (małopolskie)
Pracodawca: Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paszkówka 37, 34-113 Paszkówka, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kontakt osobisty, telefoniczny pod nr: 33 872 38 00 lub CV na maila: recepcja (at) paszkowka.pl. Przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska). Praca w ruchu ciągłym. Wynagrodzenie: 12-15 zł netto/godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17 - 21 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Paszkówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzeźnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17 - 21 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, ok. 6 lat doświadczenia, umiejętność organizacji własnej pracy, wysoka kultura osobista.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 6
Nazwa pracodawcy: Pałac w Paszkówce Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Paszkówka 37, 34-113 Paszkówka, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Brzeźnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Paszkówka
Ulica pracodawcy: Paszkówka
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Stalowa Wola (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I WŁOSKIEJ, WYMAGANIA WYKSZTAŁĆNEIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2016-09-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni arabskiej, zgodnie z recepturą, układanie menu, zaopatrzenie.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)
kucharz
Reg Benz Spółka z Ograniczona Odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2015-12-22 - Mielec (podkarpackie)
praca w renomowanym hotelu w Niemczech w miejscowości Gromitz
Profesja Flaczyk Dominika - 2016-01-22 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Przyrządzanie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą sie niezbędne do należytego wykonywania parcy.
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2018-07-06 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
wykształcenie bez znaczeniadoświadczeniepraca na terenie Powiatu ostrowskiego
PPHU Prebet Sp. z o.o. - 2018-02-28 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Czynności związane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia.
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2018-07-27 - Kozarze (podlaskie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie surowców i półproduktów, przygotowywanie posiłków orientalnych, realizacja zamówień, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie potraw i deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Sporządzanie dań
Hotel "MAGNAT" - 2017-06-23 - Jacentów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
SOLEY - ARECA Sp. z o.o. Sp.K. - 2015-12-23 - Osła (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań
F.H.U. " SZCZEŚNIAK" Restauracja LA VENTA - 2016-03-23 - Niepołomice (małopolskie)
praca w kuchni przy sporządzaniu posiłków, praca przy obsłudze kasy, praca z klientem. Przeszkolenie ze strony pracodawcy.
FIRMA "KAZMA" KAZIMIERZ KOBLAŃSKI - 2017-09-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów, wykańczanie, dekorowanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie potraw, sporządzanie potraw kuchni regionalnej
Eco-Aqua Sp.zo.o. Warszawa ul.Nowogrodzka 31 - 2017-03-01 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (kebab).
Emek Feuzi Harbelioglu - 2016-02-25 - Gdańsk (pomorskie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku, kontrola stanu zapasów, zabezpieczanie surowców i produktów przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Przasnysz (mazowieckie)
wykonywanie operacji magazynowych, takich jak: rozładunek, rozkładanie towaru, kompletacja komponentów według zamówień, dbałość o wysoką jakość powierzonego towaru, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
DHL Supply Chain Poland Sp. z o.o. - 2017-08-16 - Robakowo (wielkopolskie)
utrzymywanie kuchni w czystości, gotowanie, pieczenie pizzy, przygotwanie gyrosa
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRÓJZMIANOWYM SYSTEMIE 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00-18:00, ORAZ W CO TRZECIĄ SOBOTĘ. PRACA W MIŁYM I ZGRANYM ZESPOLE.
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-04-06 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
-przygotowanie potraw zgodnie ze standardem - przestrzeganie norm i standardów produkcji- zachowanie estetyki wydawanych potraw oraz czystości stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-03-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)