KUCHARZ Częstochowa oferta pracy Zdrowia Smak Spółka Z O.O. Spólka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,75 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej/europejskiej i w restauracji Zdrowia Smak w Galerii Jurajskiej. Istnieje możliwość przyuczenia.
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Zdrowia Smak Spółka Z O.O. Spólka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Wojska Polskiego 207 lok 54, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni polskiej/europejskiej i w restauracji Zdrowia Smak w Galerii Jurajskiej. Istnieje możliwość przyuczenia.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,75 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10 zł netto na godzinę
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,75 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne, kierunek: kucharz, chęci do pracy.
Nazwa pracodawcy: Zdrowia Smak Spółka Z O.O. Spólka Komandytowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Aleja Wojska Polskiego 207 lok 54, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Najpierw kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Aleja Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 207 lok 54
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw według karty
Jaroszek Stanisław PPHU ELEKTROPAKS - 2017-12-08 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie i produkacja wyrobów garmażeryjnych, mięsnych, rybnych z przeznaczeniem na catering i imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość i smak dań, przygotowywanie stanowiska pracy.
Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2016-04-04 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Ruda Śląska (śląskie)
Kuchnia polska, przygotowanie produktów i gotowanie
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowanie dań obiadowych i inne prace w kuchni
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-04-11 - Wieliczka (małopolskie)
obsługa urzadzeń sprzatających, urządzeń utrzymania zieleni miejskiej prowadzenie samochodu do 3, 5 T.
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Piastów (mazowieckie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Łódź (łódzkie)
Kucharz. Wymagane doświadczenie na samodzielnym stanowisku 2 lata.
Łukasz Banaszak Agroturystyka, Łowisko Komercyjne"Olaf" - 2016-03-14 - Bielów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"ALDI" IZABELA NOWAK - 2016-07-22 - Ruda Śląska (śląskie)
Porcjowanie posiłków przywożonych w termosach na talerze. Roznoszenie posiłków do sal. Sprzątanie po posiłkach, mycie naczyń i sprzętów. Obieranie i krojenie owoców. Utrzymywanie porządku.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bulowice (małopolskie)
Sprawdzanie dostaw (ilość, numer serii, stan opakowań), przygotowywanie palet (sklejanie etykiet systemowych), przygotowywanie palet eksportowych (strech), weryfikacja poprawności zamówień
JOB IMPULSE POLSKA - 2017-03-30 - Stryków (łódzkie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów zgodnie ze standardami.
AmRest Sp. z o.o. Wrocław Restauracja KFC - 2018-03-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZYŃSKI Wolsztyn - 2016-06-02 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Branża spożywcza. Krojenie śledzi, układanie w pojemnikach, podstawowa kontrola procesu produkcji.
PERFECT PLUS Sp. z o.o. PRZEDSIĘBIORSTWO ZAOPATRZENIA GASTRONOMICZNEGO - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
Zgodne ze stanowiskiem.
IRENA STEBLECKA - 2017-02-14 - Cieszków (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Radom (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.Przewidziana data zatrudnienia na połowę czerwca.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zabrze (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
BUDOWNICTWO KUBIAK S.C. - 2018-02-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw tureckich wg przepisów tureckich.Wypiekanie chlebka tureckiego, zamawianie przypraw i innych składników w Turcji.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Otwock (mazowieckie)
Gotowanie i powiązane z gotowaniem
Firma Handlowa Andrzej Ilczuk - 2016-04-18 - Sosnowica (lubelskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, trzy letni staż pracy ma podobnym stanowsku, kurs i doświadczenie w kuchni japońskiej i ukraińskiej, obróbka ryb, mięs, przygotowanie zup. Godziny pracy do omówienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-08-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie bieżącej produkcji, przygotowywanie i wydawanie dań zamowionych z karty menu.
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. "Restauracja Pokusa" w Białowieży - 2018-02-22 - Białowieża (podlaskie)