KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3聽395 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Data publikacji: 2019-08-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽395 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + Premia kwartalna+ Fundusz socjalny
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽395 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zasadnicze zawodowe - gastronomia, aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu - mile widziana, umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi. Praca w godz. 6.30-14.30, 10.00-18.00.Obowi膮zki: - przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z dokumentacj膮 i zasadami kulinarnymi. [Zg艂oszenia: ul. Wolska 37, Warszawa, tel. 22 33 55 225, e-mail: rekrutacja (at) zakazny.pl]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 2
Nazwa pracodawcy: SP ZOZ Wojew贸dzki Szpital Zaka藕ny
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wolska 37, 01-201 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po ustaleniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wolska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 08.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3ce2272c6fd8deccfa677d79c2e9eede
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2020-07-09 - Chojnice (pomorskie)
SPRZ膭TANIE WSKAZANYCH POMIESZCZE艃 I TERENU
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Jasin (wielkopolskie)
WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z PRODUKCJ膭 I DYSTRYBUCJ膭 POSI艁K脫W, MI臉DZY INNYMI: ODBI脫R SUROWC脫W Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W, DBANIE O JAKO艢膯, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYK臉 PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PR脫B POKARMOWYCH, W艁A艢CIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODR臉CZNEGO, W艁A艢CIWA OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO I INNYCH URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ZNAJDUJ膭CYCH SI臉 W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMO艢CI膭 INSTRUKCJI OBS艁UGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPO呕 I HACCAP
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2020-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej W臋drowiec Ewa Wystup - 2019-05-09 - Bytom (艣l膮skie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, tworzenie w艂asnych przepis贸w, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy, 艣cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikami.Praca na czas okre艣lony: 3 lataGodziny pracy 8:00 - 16:00
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
MA艁A GASTRONOMIA RO呕EN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
Opieka nad osobami starszymi, przewijanie, k膮piele, karmienie, piel臋gnacja, dogl膮danie, aktywizacja.
GOLDENTAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-23 - Przyja藕艅 (pomorskie)
Zarz膮dzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, dzia艂ania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2019-07-08 - Czysteb艂ota (kujawsko-pomorskie)
Do g艂贸wnych zada艅 instruktora nale偶e膰 b臋dzie m.in.:- organizacja i prowadzenie zaj臋膰,- praca merytoryczna, prowadzenie dokumentacji uczestnik贸w oraz dokumentacji wewn臋trznej,- odpowiedzialno艣膰, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie.
STOWARZYSZENIE Jeste艣my - 2019-09-09 - Byt贸w (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-02-18 - Psary Ma艂e (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅, zarz膮dzanie osobami na kuchni, przyjmowanie zam贸wie艅. Jedna zmiana, 06.00-14.00, praca co drug膮 niedziel臋. Kontakt osobisty w ka偶d膮 艣rod臋 w godz. 07.00-13.00. Mo偶liwy dow贸z pracownik贸w z Wa艂cza.
Diet-Box.pl Marta Chaberska-Kowalska - 2019-06-05 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
SUSHI GARDEN Aleksandra Zdunkiewicz - 2019-02-20 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie surowc贸w wt贸rnych, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SI脫STR RODZINY MARYI - 2017-08-27 - Brwin贸w (mazowieckie)
- przygotowywanie oraz nadz贸r nad produkcj膮 galaret, zalew, sa艂atek, sos贸w, k膮pieli solankowych, sos贸w zasma偶onych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotycz膮cych proces贸w wy偶ej wymienionych- nadz贸r nad wydawaniem przez magazyn surowc贸w do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowc贸w, dodatk贸w; godz. pracy 7-15; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie na czas okre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-03-10 - G艂obino (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w j臋zyku tureckim
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tureckiej, obs艂uga kasy fiskalnel, stosowanie receptur i przypraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru z zagranicy do przyrz膮dzania oryginalnych potraw tureckich.
INTER PRODUKTIONS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-08 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE OBR脫BKA, GOTOWANIE DA艃 KUCHNI AZJATYCKIEJWYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE LUB ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢CI PRZYGOTOWYWANIA DAN AZJATYCKICH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA KUCHNI AZJATYCKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie potraw - zapewnienie wysokiej jako艣ci wydawanych da艅 oraz odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 przygotowywanych potraw. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku w miejscu pracy.
艢LIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zak艂ad Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zak艂ad Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - K臋ty (ma艂opolskie)
- praca w ramach pierwszej linii wsparcia u偶ytkownik贸w- Helpdesk. Obs艂uga zg艂osze艅 i awarii.- konfiguracja i obs艂uga komputer贸w PC, drukarek, skaner贸w i innych urz膮dze艅 komputerowych na stanie UMWP,- dystrybucja i pod艂膮czanie sprz臋tu komputerowego - komputer贸w PC, drukarek, skaner贸w i innych urz膮dze艅 komputerowych b臋d膮cych na stanie UMWP.- kontakt telefoniczny z klientami Urz臋du,- obs艂uga sprz臋tu komputerowego (w tym praca przy komputerze powy偶ej 4 h dziennie),
Urz膮d Marsza艂kowski Wojew贸dztwa Pomorskiego - 2019-06-19 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie menu i potraw kuchni ukrai艅skiej, ran偶owanie dekoracji potraw w stylu ukrai艅skim, zamawianie specja艂贸w kuchni ukrai艅skiej z Ukrainy.
SPONTI PLUS MAGDALENA NEWEL, KRZYSZTOF NEWEL SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
PLANOWANIE POSI艁K脫W Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSI艁K脫W, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPIS脫W HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.PO呕WYMAGANIA: 艢REDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMO呕LIWIAJ膭CE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STA呕 PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 z艂. + DODATEK STA呕OWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw wed艂ug karty da艅, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
"KOPIENIEC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-05 - Bia艂y Dunajec (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pu艂awy (lubelskie)
Uk艂adanie przewod贸w elektrycznych, monta偶 osprz臋tu elektrycznego, naprawa urz膮dze艅
Firma Handlowo-Us艂ugowa Anna Otrembska - 2017-02-27 - Ciel臋ta (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie i przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w wed艂ug HACCP, przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej, dbanie o higien臋 miejsca pracy
King Food Sp. z o.o. - 2017-07-31 - Piaseczno (mazowieckie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: sortowanie, pakowanie pomidor贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy
Gospodarstwo Ogrodniczo-Rolnicze M.Krzywa艅ska - 2016-04-12 - Pawonk贸w (艣l膮skie)