KUCHARZ Kolbuszowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
Data publikacji: 2020-06-18
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Kucharz sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolbuszowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolbuszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.06.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska, sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8141565949
danePracodawcy_regon: 181128567
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1806
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kolbuszowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 59A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|622
Data dodania oferty pracy: 18.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 17.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?64f09a2b6408d5aa18ba6e4fa65a2cff
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w w systemie calodobowym dla ok. 16 os贸b
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Trzemeszno (wielkopolskie)
- koordynowanie i nadzorowanie pracy kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w odpowiednich dla kuchni serbskiej- obr贸bka surowc贸w (mechaniczna, termiczna, r臋czna)- pobieranie surowc贸w do produkcji kulinarnej- sporz膮dzanie menu i jego aktualizowanie
"LIPI艃SKI" Marcin Lipi艅ski - 2016-06-16 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
JADWIGA ZALEWSKA BAR HERBOWY, PARKING STRZE呕ONY - 2018-04-06 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wcze艣niej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, sma偶enie.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Katowice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dom Pomocy Spo艂ecznej "Z艂ota Jesie艅" - 2018-06-27 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Wpis na list臋 kwalifikowanych pracownik贸w ochrony, legitymacja osoby dopuszczonej do posiadania broni palnej z oznaczeniem A,S,K, dyspozycyjno艣膰 i niekaralno艣膰. Znajomo艣膰 ustawy o ochronie os贸b i mienia. Znajomo艣膰 ustawy o 艣rodkach przymusu bezpo艣redniego i broni palnej. Praca w Oddzia艂 Wart Cywilnych w Nisku. Aktualne za艣wiadczenie o uko艅czeniu kursu doskonal膮cego umiej臋tno艣ci kwalifikowanych pracownik贸w ochrony fizycznej.Wa偶ne orzeczenie lekarskie, orzeczenie psychologiczne. CV nale偶y wysy艂a膰 poczt膮 lub osobi艣cie na adres 34 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy ul. Krakowska 11 B, 35-111 Rzesz贸w.
34 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Rzeszowie - 2018-12-05 - Nisko (podkarpackie)
Zdobycie wiedzy praktycznej w kuchni gastronomicznej wykonuj膮cej dania od pocz膮tku produkcji a偶 po zapakowanie.
Smaker Catering Service - 2019-10-29 - Gda艅sk (pomorskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 gor膮cych w zakresie kuchni azjatyckiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe oraz umiej臋tno艣ci w zakresie kuchni azjatyckiej wietnamskiej Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniemnarz臋dzi i maszyn stosowanych w zak艂adach gastronomicznych zajmuj膮cych si臋przygotowaniem i produkcj膮wyroib贸w kulinarnych
Sp贸艂dzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAK脫W" - 2020-09-15 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE SK艁ADNIK脫W DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SA艁ATEK, SMA呕ENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNO艢膯 UWAGI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE;POD PRESJ膭 CZASU, MIN 3 MIESI膭CE DO艢WIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWC膭 UMAWIA膯 SI臉 TEL 604527496
AMREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug receptury, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2020-09-23 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WED艁UG ZASAD I KULTURY KUCHNI ORIENTALNEJ, - SPORZ膭DZANIE LIST PRZYPRAW I ARTYKU艁脫W SPO呕YWCZYCH SPROWADZANYCH BEZPO艢REDNIO Z WIETNAMU,
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
W艂a艣ciwe wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przyrz膮dzonych potraw. Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii. Praca wed艂ug grafiku od poniedzia艂ku do niedzieli.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydzielanie potraw,utrzymywanie urz膮dze艅 w nale偶ytym porz膮dku.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Sadowej - 2018-04-20 - 艁omianki (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwa艂ki (podlaskie)
Roz艂adunek i za艂adunek towaru, przyj臋cie towaru na magazyn i ksi臋gowanie dostarczonego towaru, przygotowanie cz臋艣ci do wysy艂ki oraz ich kontrola, wydawanie materia艂u na produkcj臋, obs艂uga programu proAlpha.
Technisat Digital Sp贸艂ka z o.o. - 2016-08-01 - Siemianice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad estetyka podawanych da艅
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w kuchni gruzi艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 oraz imprez, przestrzeganie zasad HACCP
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejpraca w godz.10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z tradycj膮 wed艂ug oryginalnych przepis贸w, przygotowywanie napoj贸w kuchni indyjskiej tradycyjnych receptur, marynowanie mi臋s na dania z pieca Tandoor, przygotowywanie mieszanki oryginalnych indyjskich przypraw
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Piaseczno (mazowieckie)
prowadzenie negocjacji z kontrahetem, pozyskiwanie nowych kontrahent贸w, dzia艂anie marketingowe, prowadzenie bazy danych, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw i da艅.
Cafeteria Cappuccino Beate Zimmermann - 2020-01-13 - Gogolin (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w i inne prace kuchenne
SALTON Andrzej G贸ra - 2019-01-15 - Bochnia (ma艂opolskie)
ze wzgl臋du na wielu go艣ci restauracji, pochodz膮cych z Ukrainy i Rosji, oczekujemy od Kandydat贸w umiej臋tno艣ci przygotowywania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Zakopane (ma艂opolskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH STANDARD脫W PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DO艢WIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI;
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji szybkiej obs艂ugi Kebab King, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
planowanie posi艂k贸w, obr贸bka artyku艂贸w spoywczych, przygotowanie potraw i deser贸w, utrzymywanie czysto艣ci, przechowywanie 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie dobrej jako艣ci zr贸偶nicowanych da艅. Dba艂o艣膰 o w艂a艣ciwe gospodarowanie magazynem. Obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego. Dbanie o czysto艣膰 na kuchni i pomieszczeniach gospodarczych.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Sienna (dolno艣l膮skie)