KUCHARZ Lubań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: planowanie posiłków, obróbka artykułów spoywczych, przygotowanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości, przechowywanie żywności
Data publikacji: 2018-10-08
Lokalizacja: Lubań (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
planowanie posiłków, obróbka artykułów spoywczych, przygotowanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości, przechowywanie żywności
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
staż będzie finansowany ze środków rezerwy Funduszu Pracyoferta wyłącznie dla osób 45+ lub długotrwale bezrobotnych.deklaracja zatrudnienia: umowa zlecenie 3 miesiące.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
Lwówecka 10, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Lwówecka
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.10.2018
Oferta pracy ważna do: 12.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych; sporządzanie napojów i potraw; dekorowanie potraw; obsługa maszyn gastronomicznych; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Celiny (śląskie)
Kontrola jakości nadruku na koszulkach i torbach, liczenie wyprodukowanych koszulek i toreb.
kontakt przez OHP - 2017-06-05 - Kraków (małopolskie)
pokrywanie nawierzchni podłóg rożnego rodzaju materiałami budowlanymi
"ADBUD" USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE ADAM LAWERA - 2016-08-09 - Góra (dolnośląskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Milówka (śląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie zasobami, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)
• Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami,• Bieżące przygotowywanie produktów,• Dbanie o czystość w miejscu pracy.Miejsce pracy: okolice Rzeszowa
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Według zawodu.
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2017-08-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
WG ZAWODU.
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2016-03-29 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Planowanie i koordynacja pracy w kuchni, zapoznanie się z jadłospisami i aktualną kartą menu, jak również sposobem przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Produkcyjno-Handlowa Paweł Pawelec - 2016-02-03 - Starachowice (świętokrzyskie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
oragnizacja pracy podległych pracowników zmiany, przygotowanie posiłków
VENDI SERVIS Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posilków w kuchni zbiorowego żywenia
LECH RESORT & SPA - 2018-03-24 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej według tradycyjnych receptur. Dbanie o przepisy BHP i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Płock (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
Prace przygotowawcze pod kostkę i wykładanie kostki
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE SEBTEX - 2018-03-29 - Szczytkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
praca w Restauracji " Spiżarnia smaków"
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. - 2016-09-07 - Supraśl (podlaskie)
Robienie dań z grila i burgerów, wypiek pizzy bez blachy. Okres próbny 3 m-ce, docelowo umowa na czas nieokreślony, Godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-20.
"The William Wallace" whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2018-07-17 - Słupsk (pomorskie)
praca na stanowisku sprzedawcy w sklepie spożywczym
Handel Detal i Hurt Art. Spożywczo-Przemysłowymi Rafał Borycki - 2017-09-04 - Wola (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc w przygotowywaniu jadłospisów.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Rychtal (wielkopolskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)