KUCHARZ Szczecin oferta pracy 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽650 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z PRODUKCJ膭 I DYSTRYBUCJ膭 POSI艁K脫W, MI臉DZY INNYMI: ODBI脫R SUROWC脫W Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W, DBANIE O JAKO艢膯, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYK臉 PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PR脫B POKARMOWYCH, W艁A艢CIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODR臉CZNEGO, W艁A艢CIWA OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO I INNYCH URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ZNAJDUJ膭CYCH SI臉 W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMO艢CI膭 INSTRUKCJI OBS艁UGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPO呕 I HACCAP
Data publikacji: 2020-06-30
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: 109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PIOTRA SKARGI 9/11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
WYKONYWANIE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANYCH Z PRODUKCJ膭 I DYSTRYBUCJ膭 POSI艁K脫W, MI臉DZY INNYMI: ODBI脫R SUROWC脫W Z MAGAZYNU, PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W, SPORZ膭DZANIE POTRAW, PORCJOWANIE GOTOWYCH POSI艁K脫W, DBANIE O JAKO艢膯, SMAK POTRAW ORAZ ESTETYK臉 PODANIA PRZYGOTOWANYCH POTRAW, POBIERANIE PR脫B POKARMOWYCH, W艁A艢CIWE ICH OPISANIE I PRZECHOWYWANIE, PROWADZENIE MAGAZYNU PODR臉CZNEGO, W艁A艢CIWA OBS艁UGA SPRZ臉TU KUCHENNEGO I INNYCH URZ膭DZE艃 TECHNICZNYCH ZNAJDUJ膭CYCH SI臉 W KUCHNI ZGODNIE ZE ZNAJOMO艢CI膭 INSTRUKCJI OBS艁UGI MASZYN NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W HIGIENICZNO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP, PPO呕 I HACCAP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|22
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽650 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2.650 z艂 + wys艂uga lat max do 20%
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 11
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽650 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: SYSTEMATYCZNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KOMUNIKATYWNO艢膯
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_3: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_4: Array
Nazwa pracodawcy:
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNI膭 - SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ
danePracodawcy_nip: 8512543558
danePracodawcy_regon: 810200960
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PIOTRA SKARGI 9/11, 70-965 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL LUB PRZES艁A膯 POCZT膭
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: PIOTRA SKARGI
Numer budynku pracodawcy: 9
danePracodawcy_nrLokalu: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 30.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 29.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a99fea62d3d6ac1480aa0eff8582e798
Podobne oferty pracy
SPRZ膭TANIE POMIESZCZE艃 ADMINISTRACJI, KLATKI SCHODOWEJ, SALA 膯WICZE艃, JADALNIA W STO艁脫WCE.WYMAGANE : WYKSZTA艁CENIE ZASADNICZE, BARDZO DOBRA ORGANIZACJA PRACY, SUMIENNO艢膯. 2 LATA DOSWIADCZENIA.
M艁ODZIE呕OWY O艢RODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2019-03-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami o艣rodka; dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw; praca co drugi dzie艅 w godz. 7.00-19.00; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9.00-15.00, tel. 9.00-17; przy kontakcie meilowym pracodawca prosi o dopisanie stanowiska; praca w Ustce w O艣rodku Wypoczynkowo- Rehabilitacyjnym
Ankris P H U Andrzej Kurzak Zak艂ad Pracy Chronionej - 2016-06-07 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szcz臋sne (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw kuchni pakista艅skiej- znajomo艣膰 orginalnych przepis贸w na dania takie jak:turai gosht,haleem,mutton karahi,kofta,gobhi Qeema
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zakresem obowi膮zk贸w kucharza
Przedszkole Samorz膮dowe Nr 6 z Oddzia艂em 呕艂obkowym w Skawinie - 2019-10-18 - Skawina (ma艂opolskie)
przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Kucharz. Kontakt tel. 602-531-064
RAK-POL sp贸艂ka z o. o - 2016-07-07 - Rak贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw w oparciuo sprawdzone receptury tradycyjne wietnamskie. 艢cis艂a wsp贸艂praca z innymi kucharzami.
kontakt przez PUP - 2020-02-26 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie samodzielnie posi艂k贸w obiadowych, produkt贸w garma偶eryjnych i imprez okoliczno艣ciowych.Wymagania:- wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- sta偶 pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Upo艣ledzeniem Umys艂owym Ko艂o w Stargardzie Szczeci艅skim - 2015-12-03 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast foodtj. kebab贸w, sa艂atek i pizzy.Wymagania:- wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe,- ksi膮偶eczka zrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola stanu surowc贸w
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Dom Pracy Tw贸rczej w Radziejowicach - 2018-08-31 - Radziejowice (mazowieckie)
przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni maroka艅skiej, praca w godz. 10-14
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-04-25 - Raszyn (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie,- utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zako艅czeniu,
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2019-06-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
PRACA W KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych, przygotowywanie konkurs贸w, pisanie wniosk贸w projektowych
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - 呕ytkiejmy (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie zapiekanek, kebabu, praca w barze "Palmirka"
SHERGO JUMA JARA - 2015-10-26 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tajskiej.Umowa na czas okre艣lony : 02.12.2019 r. - 30.09.2022 r.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 6:00-14:00, 14:00-22:00. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce wykonywania pracy: lokale nale偶膮ce do firmy we Wroc艂awiu (C.H. Galeria Dominika艅ska, C.H. Arkady Wroc艂awskie, C.H Wroclavia)
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie produkt贸w, odpowiedni dob贸r przypraw, sos贸w i sur贸wek do oferowanych da艅; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych i elektrycznych; porcjowanie da艅; przygotowywanie gotowych da艅 wg menu zak艂adu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w. Przygotowywanie obiad贸w.
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Nowa Ruda (dolno艣l膮skie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Katowice (艣l膮skie)
Pomoc kuchenna.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gosty艅 (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2015-11-20 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw z kuchni arabskiej ( kufta, kebeb, ry偶 i makaron arabski, felefel,beklawa, szaszlyk), obsluga klient贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy, zamawianie produkt贸w do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.
BAR HANOI Tu Nguyen Van - 2018-04-27 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Lubin (dolno艣l膮skie)