KUCHARZ Dzier偶oni贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Dzier偶oni贸w, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie konkretnych da艅 na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mi臋s
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 12-24 wg grafiku nie wi臋cej ni偶 40 godz. tygodniowo
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dzier偶oni贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dzier偶oniowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 06.03.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe o kierunku gastronomicznym lub podstawowe + 6 miesi臋cy do艣wiadczenia w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Adres pracodawcy:
Rynek 27, 58-200 Dzier偶oni贸w, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: dzier偶oniowski
Gmina pracodawcy: Dzier偶oni贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dzier偶oni贸w
Adres strony pracodawcy: www.brizola.pl
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.03.2017
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 06.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2017-04-14 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
gotowanie posilk贸w; okres pr贸bny na 5 miesi臋cy; praca w godz.6.00-18.00
Politechnika Wroclawska - 2018-04-18 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia, wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-01-04 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wyrabianie ciasta na pizze, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
PIOTR CZY呕OWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji, korzystaj膮c z m艂odych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wp艂ywami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)
sprzeda偶 w sklepie kosmetycznym, obs艂uga magazynu, przyjmowanie i zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Gorlice (ma艂opolskie)
przygotowywanie, gotowanie posi艂k贸w,- wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y i na sto艂贸wk臋
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu - 2017-07-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej na patelniach typu WOK. Min. 3 lata do艣wiadczenia jako kucharz, znajomo艣膰 szczeg贸艂贸w kuchni chi艅skiej oraz obs艂uga pieca do przygotowania kaczki po chi艅sku.
Katarzyna 艢wist-Wang Chun Xiang - 2017-09-21 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji oraz na zam贸wienie pod imprezy okoliczno艣ciowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wiechlice (lubuskie)
praca w kuchni
PPHU"Maja"s.c. Tuszyn O.W "Star" w 艁ebie - 2018-02-22 - 艁eba (pomorskie)
Przew贸z i dow贸z towar贸w,roz艂adunek samochodu,przyjmowanie towar贸w na magazyn firmy.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "DOB-SPAW" Przemys艂aw Dobosz - 2018-03-16 - Jas艂o (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-12-07 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw wg receptur tj. pizza, pasta, przystawki.Proponowany okres zatrudnienia 1 rok.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna b臋dzie za przygotowanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej oraz b臋dzie bra艂a udzia艂 w kreowaniu karty menu. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 4-24, oko艂o 100-200 godzin miesi臋cznie.
PURO HOTEL WROC艁AW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie pizzy, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie sk艂adnik贸w do wyrobu ciasta, obs艂uga pieca.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w, Praca 8 godzin dziennie wg. grafiku pomiedzy godzinami 8:00 a 20:00
Bar Pod D臋bem Agnieszka Bieniek - 2017-04-28 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Gi偶y艅ski; F.H.U. Marcin Gi偶y艅ski - 2018-01-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Szczeg贸艂y oferty : http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/1809_kucharz.htmlTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych:Dokumenty nale偶y przesy艂a膰 do dnia 23.09. 2016 r. poczt膮 elektroniczn膮 na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesy艂a膰 poczt臋 tradycyjn膮 na adres: Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gda艅sk z dopiskiem "Rekrutacja na stanowisko kucharz".
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-09-16 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, dbanie o higien臋 i estetyk臋 stanowiska pracy i otoczenia, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, prowadzenie rejestr贸w wymaganych systemem HCCP, obr贸bka surowc贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Ustrzesz (lubelskie)
wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 kuchennych oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie. Prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji (rozlicze艅 materia艂owo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2017-03-14 - Konrad贸w (opolskie)
kucharz
AROMAGASTRO Sp. z o.o. - 2018-01-18 - Wierzchos艂awice (ma艂opolskie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDA艃SKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
- przygotowanie posi艂贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- przestrzeganie przepis贸w BHP i PPOZ,- przekazywanie prze艂o偶onym uwag i skarg zg艂aszanych przez go艣ci,- wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez prze艂o偶onego.
STAPOL Piotr Staszk贸w - 2017-11-02 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sa艂atek, obiad贸w, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-31 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - 艢roda Wielkopolska (wielkopolskie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Gniezno (wielkopolskie)
Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnej receptury kuchni ukrai艅skiej. Wymagane wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, min. 4 letnie do艣wiadczenie zawodowe. O艢RODEK WYPOCZYNKOWY ZIELONY CYPEL ul. Le艣na 1. 69-210 Lubniewice. Tel. 71 399 50 00 Arkadiusz Kucharski lub e-mail: aliff (at) aliff.pl
GREEN CAPE Sp贸艂ka z o. o. - 2016-12-09 - Lubniewice (lubuskie)