KUCHARZ Bytom oferta pracy Dom Pomocy Spo艂ecznej W臋drowiec Ewa Wystup
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-05-09
Lokalizacja: Bytom (艣l膮skie)
Pracodawca: Dom Pomocy Spo艂ecznej W臋drowiec Ewa Wystup
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Frenzla 204, 41-923 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+wys艂uga latpraca od 7-15 lub od 7-18praca r贸wnie偶 w niedziel臋 i 艣wi臋ta
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bytom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bytom
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bytom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska, do艣wiadczenie, mile widziany dyplom mistrzowski w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Spo艂ecznej W臋drowiec Ewa Wystup
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Frenzla 204, 41-923 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Frenzla
Numer budynku pracodawcy: 204
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pomoc spo艂eczna z zakwaterowaniem dla os贸b z zaburzeniami psychicznymi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.05.2019
Data dodania oferty pracy: 09.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?080540257844912d3aafb88a7e037aa8
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitali.- Wynagrodzenie: od 12 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE "POST臉P"SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-10 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Za艣cianki (podlaskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸wi, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, w tym: pieca konwercyjnego , frytkownicy, sokarki, taboretu gazowego, m艂ynka do mi臋sa; wykonywanie samodzielne potraw, w tym w szczeg贸lno艣ci kuchni 艣wiata/tajskiej, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy oraz porz膮dkowie pomieszcze艅 produkcyjnych. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 40 godzin pracy tygodniowo, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Lokal "Stodo艂a" Alicja Zieli艅ska - 2016-11-24 - Adamowice (艣l膮skie)
Produkcja rolek sushi. Praca 5 dni w tygodniu (pon-niedz.), w godz. 11-19. Wynagrodzenie od 15 do 17 z艂/h netto.
KRZYSZTOF PIENI膭呕EK CATERING - 2018-09-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie, organizacja pracy na kuchni, przygotowanie catering贸w i imprez okoliczno艣ciowych
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-01-18 - Wygie艂z贸w (ma艂opolskie)
Serwis 艣niada艅 , przygotowywanie potraw , przygotowywanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅.Umowa zlecenie - wynagrodzenie od 22,00 do 23,00 z艂 na godz.( P艂aca za przepracowane godziny min. 80 godzin).
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2018-03-06 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Gotowanie potrwa kuchni azjatyckiej, orientalcnek. Przygotowanie posi艂k贸w i zup.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Mi臋dzyb贸rz (dolno艣l膮skie)
-
Restauracja "NIECODZIENNA" CEZARY MATYS; KOMPLEKS KULTURYSTYCZNY "COLOSSEUM" CEZARY MATYS - 2016-08-16 - Bia艂ystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
obs艂uga klienta, sprzeda偶 elektronarz臋dzi
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Proszowice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILK脫W WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROB脫W CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W GARMA呕ERYJNYCH; SPRZ膭DZANIE I KALKULACJA JAD艁OSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅, przygotowywanie sa艂atek i sos贸w, zamawianie surowc贸w. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany, w przedziale godz. 10:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pnw w sali G
Silesia Brau Gastro Sp. z o.o. - 2019-05-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie ciast, da艅 do wydania, sa艂atek, sos贸w. Obs艂uga kasy fiskalnej. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zg艂obice (ma艂opolskie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posi艂k贸w w jadalni oraz do pokoi Mieszka艅c贸w,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zalece艅 sanepidu,- utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w i urz膮dze艅,- dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w,- stosowanie czystej odzie偶y ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅,- zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅,- prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, - ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych-przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad偶era-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
1. Expo-Trans International El偶bieta To艂艂oczko 2. LA VISTA RENT El偶bieta To艂艂oczko - 2017-06-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie produkt贸w, oraz da艅 kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Zajazd GAJ脫WKA Tadeusz Margol - 2017-07-27 - Wyw艂oczka (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w
Restauracja Lask贸wka Natalia Pi艣lewska - 2017-05-19 - Nowe Miasto nad Wart膮 (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi
TAO SUSHI TOMASZ OSTROWSKI - 2017-10-04 - Gr贸jec (mazowieckie)
- PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ - WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SUR脫WEK W SYSTEMIE ZMIENNYM- UZUPE艁NIANIE DA艃 W BEMARACH,- DOSTARCZANIE CZYSTEJ ZASTAWY NA STANOWISKA WYDAWCZE,- DBANIE O CZYSTO艢膯 BEMAR脫W NA POSZCZEG脫LNYM STANOWISKU PRACY- DBANIE O CZYSTO艢膯 WSZYSTKICH POMIESZCZE艃
OTYLYA CATERING HUBERT HO艁OWATY SP. JAWNA - 2018-09-25 - Krasne (podkarpackie)
pe艂na obs艂uga gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zam贸wienia towaru, remament
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-07-14 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produk.-Handl.-Us艂ug. "Jumar" Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, wykonywanie prac pomocniczych w g艂贸wnej kuchni.Proponowane wynagrodzenie 13 z艂 za godzin臋 pracy
EUROPA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie potraw
"RENOMO-KM" S.C. KRZYSZTOF BAFIA, SYLWIA HABERNA - 2018-12-31 - Ciche (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-01-15 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶, wydawanie towaru, pomoc klientowi w doborze towaru, spoprz膮dzanie faktur za towar i us艂ugi, zawieranie transakcji sprzeda偶y, demonstracja produkt贸w, oferowanie produktu, wyk艂adanie towaru na p贸艂ki, sprawdzanie stan贸w magazynowych, dbanie o porz膮dek w magazynie, zamawianie towaru, wycena materia艂贸w (kosztorys) wsp贸艂praca z przedstawicielami, wykonywanie reklamacji zakupionych towar贸w, wsp贸艂praca w przygotowaniu oferty sprzedazy, inkasowanie nale偶no艣ci za sprzedane produkty, przestrzeganie warunk贸w sanitarnych sprzeda偶y, przepis贸w BHP.
Maciej Kasperkiewicz Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe - 2019-02-20 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsluga imprez, przygotowanie posi艂k贸. (mozliwo艣c noclegu podczas imprez) praca pomiedzy 8.oo a 24.oo + wolne dni ok. 80-120 godzin /m.
BOSPHORUS LINE POLAND Sp贸艂ka z Ograniczona Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-20 - Dobrze艅 (dolno艣l膮skie)