KUCHARZ (NR 4838) Bydgoszcz oferta pracy 1. Expo-Trans International Elżbieta Tołłoczko 2. LA VISTA RENT Elżbieta Tołłoczko
Stanowisko: KUCHARZ (NR 4838)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2017-06-30
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: 1. Expo-Trans International Elżbieta Tołłoczko 2. LA VISTA RENT Elżbieta Tołłoczko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 18, 85-006 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 4838)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 10)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy:
1. Expo-Trans International Elżbieta Tołłoczko 2. LA VISTA RENT Elżbieta Tołłoczko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Gdańska 18, 85-006 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV przesyłać na adres: recepcja (at) villasecesja.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.06.2017
Oferta pracy ważna do: 14.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
FIRMA UBX Kraków Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Zagroda Kociewska Leszek Rehmus - 2017-08-24 - Godziszewo (pomorskie)
Doradztwo i obsługa klienta, zarządzanie obiegiem dokumentów, rozpatrywanie reklamacji, współpraca z przedsiębiorcami, budowanie pozytywnego wizerunku firmy. Wymagania: wykształcenie min. średnie, obsługa komputera.
"FUNDACJA ALPHA INSTITUTE" - 2016-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
przygototwywanie deserów, soków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, obsługa maszyn i urzadzeń, rozmowa z goścćmi restauracyjnymi, dbanie o porzadek i czystość maszyn i urządzeń oraz kuchni. Wymagania: wykształcenie średnie lub zawodowe - gastronomiczne, kierunek gastronomia, staż pracy 2 lata, umiejętności gastronomiczne.
"Dom Bankietowy" S.C. Henryk i Stanisław Grinholc - 2017-06-29 - Rumia (pomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Giebułtów (dolnośląskie)
kuchnia polska
"OBIADY JAK U MAMY" Katarzyna Karwowska - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; praca po 12 godzin w systemie dzień na dzeiń;
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna. Miejsce pracy: Śrem, ul. Poznańska 32, ul. Konstytucji 3 Maja 2. Umowa zawierana na okres 2 miesięcy. Wysokość wynagrodzenia: od 1850 zł brutto/m-c do uzgodnienia
NOVA Marta Skubiszak - 2016-01-15 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Police (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (wolne od pracy poniedziałki); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-17, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ.
Premium Food Restaurants SA - 2017-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
zapoznanie się z o bsługą maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie dań, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta stażu dla osób do 30 r. ż
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Zielonka (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przyrzadzanie posiłków
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-10-03 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie dań barowych, organizacja stanowiska pracy.
DADI BAR Marek Gończ - 2016-04-11 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych oraz uroczystych przyjęć, nadzór nad pracownikami kuchni
ENERGOPOL - Warszawa S.A. - 2017-07-03 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku, może być osoba do przyuczenia;miejsce pracy: Gutów
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Gutów (wielkopolskie)
Przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów dla dzieci szkolnych
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2016-09-12 - Legnica (dolnośląskie)
wykonywanie oprzyrządowań , prace w zakresie utrzymania ruchu ( przeglądy, naprawy, konserwacje maszyn i urządzeń ustawianie wtryskarek)
TRIPUS - POLSKA Sp. z o.o. - 2017-02-06 - Bierutów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń i pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Żuromin (mazowieckie)
sprzątanie pomieszczeńkina, sale kinowe, hole, toalety
Silver Service sp z o.o. - 2016-06-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLAWYMAGANIA:PASJA DO GOTOWANIA, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mateńko - 2017-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)