KUCHARZ DO 30 ROKU ŻYCIA Żyrardów oferta pracy Best Food Factory Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ DO 30 ROKU ŻYCIA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: pełna obsługa gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zamówienia towaru, remament
Data publikacji: 2017-07-14
Lokalizacja: Żyrardów (mazowieckie)
Pracodawca: Best Food Factory Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Świat 8/1, 96-300 Żyrardów, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pełna obsługa gastronomiczna kuchni, przygotowanie potraw, serwowanie, zamówienia towaru, remament
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DO 30 ROKU ŻYCIA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrardów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żyrardów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna ksiązeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: Best Food Factory Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
Żelazna 67/13, 00-422 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Żelazna
Numer budynku pracodawcy: 67/13
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.07.2017
Oferta pracy ważna do: 31.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagane minimalne doświadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2019-01-21 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7.30-18.30 - równoważny system pracy; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-14
Dom Opieki "Dolina Słupi" Jolanta Szczerbaty - 2017-05-18 - Kobylnica (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-03-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
1. Przygotowywanie posiłków w kuchni zbiorowego żywienia (w tym diet).2. Obsługa urządzeń wyposażenia kuchni (urządzenia do obróbki mięs i warzyw, patelnia elektryczna, piec konwekcyjno-parowy, inne).
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2016-03-16 - Wandzin (pomorskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Łyse (mazowieckie)
Kuchnia polska i europejska
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Gliwice (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań
Cafe-Bar BASZTA Bazydło Lucjan - 2019-03-28 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
Wiesław Niewiński Laguna w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
kreatywny, doświadczenie zawodowe w pracy w restauracji
Cornes Steak House - 2015-11-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i zorganizowanych grup , dbanie o zaopatrzenie kuchni, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Wielowski Spółka Jawna - 2016-04-15 - Police (zachodniopomorskie)
- montaż sieci instalacji i urządzeń sanitarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Jarosław (podkarpackie)
Kucharz
Firma Usługowo-Handlowa "La Bella" Katarzyna Winiarska-Rzepa - 2019-03-07 - Tarnów (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień. (kuchnia polsko-włoska). Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-24 - Sopot (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Kucharz - gotowanie posiłków + espedient - wydawanie i obsługa kasy fiskalnej
F.H.U."NATALI" LUCYNA WASZAK UL.GLIWICKA 3 43-190 MIKOŁÓW - 2017-03-16 - Mikołów (śląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
NOT Mateusz Ciupek - 2016-11-10 - Racibórz (śląskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-06-15 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
DORA Szymczak Dorota - 2016-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, posiłków. Praca w godz. 7:30-15:30 w Nowym Miasteczku + obsługa cateringu.
Jakub Debert RAPHAEL - 2018-09-20 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
wg stanowiska
Gościniec Jaroszewskie Wzgórze Tomasz Sobieraj Grobia - 2018-03-19 - Grobia (wielkopolskie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy, wyrób pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porządkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BARTŁOMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zelów (łódzkie)
Sporządzanie potraw i dań według receptur zakładu.Staż odbywać się będzie w dzielnicy: Fordon-1
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Brzozów (podkarpackie)
przyrządzanie pizzy oraz innych dań w oparciu o piec do pizzy
YDEA S.C. - 2017-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Sampława (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)