KUCHARZ Katowice oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitali.- Wynagrodzenie: od 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele, święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
Data publikacji: 2016-05-10
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bogucicka 14 A, 40-226 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitali.- Wynagrodzenie: od 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 6:00-14:00 + soboty, niedziele, święta (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: od 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. zawodowe lub techniczne gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE "POSTĘP"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 601-784-099) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. ODRODZENIA 9, 41-200 Sosnowiec) lub e-mail: marcin.samborek (at) zywieniepostep.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: Kontakt wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: ODRODZENIA
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING). POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA. PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.05.2016
Data dodania oferty pracy: 10.05.2016
Oferta pracy ważna do: 10.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy i potraw
Alwo s.c. - 2017-05-16 - Gdańsk (pomorskie)
praca na kuchni w szkole
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie wyrobów określonych jako "zdrowa żywność"z wyselekcjonowanych składników, samodzielne określenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagiełka - 2016-08-24 - Skórzewo (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie zawodowe mile widziane; książeczka sanepidowska, komunikatywność; umiejętność pracy w zespole; dbanie o porządek w miejscu pracy; kuchnia polska i śląska; umowa na okres próbny; miejsce pracy Sośnicowice;
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO HANDLOWE "FUTURE" JANUSZ BIERNACKI - 2017-01-18 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, bengalskiej i indonezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych receptur.
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2017-05-18 - Suwałki (podlaskie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Jabłonna (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw głównie dla szkól i przedszkoli.Praca w godz. 07.00-15.00,15.00-23.00
P.H.U.P "POD KORONĄ" HALINA I TADEUSZ KOPEĆ - 2017-03-10 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Zgodnie z umową
SZKOŁA PODSTAWOWA W SKRZYSZOWIE - 2016-08-11 - Skrzyszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W BULOWICACH - 2018-04-04 - Bulowice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Izbica Kujawska (kujawsko-pomorskie)
Obsługa stoiska mięsnego; obsługa kasy
GERPOL - 2016-02-16 - Wronki (wielkopolskie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia.
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Kozarze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracjiwydawanie śniadań dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wisła (śląskie)
Praca w kuchni, gotowanie dań kuchni staropolskiej i robienie pizzy. Praca na umowę zlecenie. 168 godzin pracy w miesiącu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie wspólnie z innymi nauczycielami pracę wychowawczą z uczniami niepełnosprawnymi w szkole podstawowej.
Zespół Szkół z Oddziałami Integracyjnymi. Szkoła Podstawowa w Zabierzowie Bocheńskim. - 2016-08-24 - Zabierzów Bocheński (małopolskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-11 - Gniew (pomorskie)
osoba zatrudniona na w.w stanowisku będzie odpowiedzialna za zamówienia produktów z krajów arabskich oraz przygotowanie potraw kuchni orientalnej
MIDO Mahmoud Badawy NIP 657 292 61 96 - 2018-04-27 - Orońsko (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE, WYDAWANIE POSIŁKÓW I NAPOJÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-07 - Tarnówek (dolnośląskie)
przygotowanie dok. kadrowej i płacowej
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2017-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-25 - Funka (pomorskie)
Sporzadzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast,napojów i deserów w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.Wymagane wykształcenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500zł miesięcznie.
Mikołajki Resort Spółdzielnia Właścicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie potraw, planowanie produkcji, udoskonalanie menu, kreowanie nowych pomysłów, kompozycji i potraw
"EKO-INSTAL" EWA CZAPLA Hurtownia Elektryczna - 2017-08-22 - Opole Lubelskie (lubelskie)
wykonywanie prac budowlanych, praca również w delegacji
Focus Group Tomasz Ziemba - 2016-04-04 - Bytom (śląskie)
.
Stacja Paliw ARBI Bilak Roman - 2016-08-18 - Człuchów (pomorskie)
-
DAS AUTO ALICJA DARGACZ - 2016-11-23 - Kościerzyna (pomorskie)