KUCHARZ Jabłonna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
Data publikacji: 2018-02-14
Lokalizacja: Jabłonna (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Jabłonna, powiat: legionowski, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jabłonna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2018
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Gen.Władysława Sikorskiego 11, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Ulica pracodawcy: Gen.Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
Roboty budowlane związane ze wznoszeniem budynków mieszkalnych i niemieszkalnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.02.2018
Oferta pracy ważna do: 14.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2018-07-27 - Włostów (świętokrzyskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie dań w restauracji wg oryginalnych przepisów kuchni włoskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czystośc na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Bełżec (lubelskie)
WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICVZNYCH, DOŚWIADCZENEI NA PODOBNYM STANOWISKU
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2016-07-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż artykułów w delikatesach. Praca w Kołobrzegu w godz. 8-16, 16-24.
Piotr Pawłowski - 2018-10-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kasjer - Sprzedawca
Firma Handlowo-Usługowa "LIS" Teresa Lisiecka - 2017-02-23 - Osina (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-09-17 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca co drugi dzień w godzinach 8-20.
Zajazd PTTK "Pod Roztoką" s.c. Jan & Tomasz Kulig - 2019-02-28 - Rytro (małopolskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
Prowadzenie pełnej księgowości, rozlicznie delegacji, weryfikacja i kontrola dokumenów księgowych zgodnie z obowiązującym stanem.
Spółka „POOLA-REVEL” sp. z o.o. - 2017-04-06 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw; przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, PPOŻ. I HCCP w kuchni; rozdzielanie prac pomocom kuchennym; przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Wynagrodzenie miesięczne: stawka zasadnicza: 2220 zł brutto + 5% premii + dodatek stażowy (wysługa). Kontakt kandydatów z pracodawcą: CV przesyłać pocztą lub złożyć osobiście w kancelarii jawnej lub fax: 261 656 228. Oferta dostępna w sali G
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2019-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA EKO-TOP SP. Z O.O. - 2016-08-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Wyrób sushi
FoodCatering Restauracje i Eventy Piotr Sadowski - 2017-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE SUROWCÓW OD PODSTAW WRAZ Z OBRÓBKĄ MECHANICZNĄ ORAZ TERMICZNĄ PRODUKTU AŻ DO ETAPU KOŃCOWEGO PIECZENIA
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie dań według zamówień
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2017-11-09 - Gniezno (wielkopolskie)
Pomiar, rozrys, cięcie oraz montaż mebli z płyt wiórowej.
HANDEL HURTOWY MARIUSZ ŁUKAWSKI - 2018-05-14 - Rychwał (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-02-23 - Gdańsk (pomorskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz innych posiłków, robienie sosów, surówek oraz innych dodatków obiadowych, obsługa sprzętu gastronomicznego.
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2016-05-24 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
jw.
Antra Ryszard Polubiec - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-22 - Słomniki (małopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-03-13 - Tczew (pomorskie)
Obsługa grilli do kebaba. Wydawanie posiłków. Przygotowywanie posiłków.
USŁUGI TRANSPORTOWE TOWAROWE U.T.T. TOMASZ GOŁĘBIOWSKI - 2018-08-17 - Płock (mazowieckie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni włoskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
wykonywanie prac produkcyjnych, pakowanie gotowych wyrobów, etykietowanie, obsługa maszyn, prace porzadkowe
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Morliny (warmińsko-mazurskie)