KUCHARZ Wrocław oferta pracy 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie potraw; przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, PPOŻ. I HCCP w kuchni; rozdzielanie prac pomocom kuchennym; przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Wynagrodzenie miesięczne: stawka zasadnicza: 2220 zł brutto + 5% premii + dodatek stażowy (wysługa). Kontakt kandydatów z pracodawcą: CV przesyłać pocztą lub złożyć osobiście w kancelarii jawnej lub fax: 261 656 228. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2019-01-14
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pretficza 24 -28, 53-328 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie potraw; przyjmowanie produktów spożywczych i żywnościowych; nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP, PPOŻ. I HCCP w kuchni; rozdzielanie prac pomocom kuchennym; przestrzeganie warunków i przepisów sanitarno-higienicznych podczas przygotowywania i wydawania posiłków. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Wynagrodzenie miesięczne: stawka zasadnicza: 2220 zł brutto + 5% premii + dodatek stażowy (wysługa). Kontakt kandydatów z pracodawcą: CV przesyłać pocztą lub złożyć osobiście w kancelarii jawnej lub fax: 261 656 228. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
stawka zasadnicza: 2220 zł brutto + 5% premii + dodatek stażowy (wysługa).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie/zawodowe; posiadanie aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Obornicka 100-102, 50-984 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, poczta, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Obornicka
Numer budynku pracodawcy: 100-102
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-63/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.01.2019
Data dodania oferty pracy: 14.01.2019
Oferta pracy ważna do: 14.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowanie posiłków.
"PIZZA Mc JERRY", Jerzy Florek - 2017-06-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
pranie, prasowanie, sortowanie, składanie, obsługa urządzeń pralniczychpraca w godz. 6-14, 14-22, 22-6
"Magielek" Magiel i Pralnia Anna Twaróg - 2017-05-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-01-15 - Pustynia (podkarpackie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw kuchni tureckiej.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie potraw w/g dań z karty restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie sali konsumpcyjnej, dekorowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warta (łódzkie)
Instruktora terapii zajęciowej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Muratyn (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czystości w kuchni
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-09-06 - Dęblin (lubelskie)
przyrządzanie potraw- kuchnia tradycyjna, zamawianie produktów, nadzór nad pracami kuchni
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-08-16 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
Zakład Fryzjerski "SZYK"; Usługi Dla Rolnictwa; Działalność Gastronomiczna i Hotelarstwo Hanna Szulc - 2018-01-07 - Gorczenica (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw- nadzór nad jakością żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad BHP
Publiczne Przedszkole Nr 6 - 2018-05-10 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-12-10 - Milicz (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni staropolskiej.
Esentra Sp.z o.o - 2017-08-03 - Sopot (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
jw.
Małgorzata Krej Działalność Muzyczna i Edukacyjna - 2018-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (pomorskie)
do uzgodnienia
GALICJA PAWEŁ BOROWIEC - 2016-05-24 - Babica (podkarpackie)
Betoniarz-zbrojarz*
Zakład Handlowo-Usługowo-Produkcyjny "MAKOB" M. Kobeszko - 2017-07-07 - Recz (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kelnera. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
Gotowanie i wydawanie potraw
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-01-23 - Strzelin (dolnośląskie)
-
GASTRO-TOUR JAROSŁAW RUTA - 2017-10-02 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie min. średnie, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2018-06-07 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-11-06 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, obsługa sprzętów kuchennych , dbanie o porządek w miejscu pracy
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-10-20 - Syców (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-10-03 - Łańcut (podkarpackie)