KUCHARZ/KUCHARKA Słupsk oferta pracy "ANKRIS" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ ANDRZEJ KURZAK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 422 PLN
Zakres obowiązków: ZGODNIE Z ZAWODEM
Data publikacji: 2020-08-27
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "ANKRIS" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ ANDRZEJ KURZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LUTOSŁAWSKIEGO 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: ZGODNIE Z ZAWODEM
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 422 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2263
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 422 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
"ANKRIS" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ ANDRZEJ KURZAK
danePracodawcy_nip: 8390401023
danePracodawcy_regon: 770529690
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Lutosławskiego 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
danePracodawcy_kodPowiatu: 2263
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977278
Ulica pracodawcy: Lutosławskiego
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|251
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy ważna do: 26.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?88faf0a5fa227c1ab8aad8d77c857877
Podobne oferty pracy
Wyrabianie i przyrządzanie pizzy oraz przygotowywanie pozostałych dań z menu.
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-02-07 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie zasobami, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łosice (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, dań,oraz obsługa abonamentowa,
Firma Usługowo-Gastronowmiczna MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-03-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
Hotel Delfin Sp z o.o 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15 - 2017-12-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, odbiór produktów od dostawcy, odpowiednie przechowywanie produktów, obsługa klienta i działania sprzedażowe, przestrzeganie BHB, systemu HACCP
MOTOSTREFA Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
samodzielne wykonywanie posiłków
F.H.U.G. OLIVIA Jeanette Olak - 2017-05-26 - Końskie (świętokrzyskie)
wykonywanie czynności sprzątających np. zamiatanie podłóg, opróżnianie pojemników na śmieci.Praca w godz. 6-14; 14-22; 22-06
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Rozdawanie materiałów promocyjnych i słodyczy.
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej w zapewnieniu najwyższych standardów kulinarnych. Dbałość o precyzowanie zamówień oraz odpowiedni poziom przechowywania produktów. Zarządzanie współpracownikami oraz dobry kontakt z serwisem.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla klienta
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2018-06-12 - Rawicz (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Zaborze (śląskie)
przygotowywanie i obróbka posiłków dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Poznań (wielkopolskie)
prace administracyjno-biurowe
WYTWÓRNIA SPRZĘTU KOMUNIKACYJNEGO Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie dań typu fast food, obsługa kasy fiskalnej . Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Wydawanie potraw klientom.
'' SMACZNY KĘS " Piotr Bożęcki - 2019-09-09 - Skorczów (świętokrzyskie)
montaż elementów zgodnie z instrukcją, obsługa narzędzi (wiertarka, nitownica), kontrola poprawności montażu, proste prace manualne
kontakt przez OHP - 2018-02-01 - Świdnik (lubelskie)
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowyywanie posiłków dla szkół. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 667 208 654.
Firma KASIA Sławomir Grabowski - 2017-02-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Szycie odzieży roboczej (stębnówka lub overlock)
FIRMA PRODUKCYJNO-HANDLOWA "EWKON" S.C. EWA KUMISZCZA, WOJCIECH KUMISZCZA - 2019-01-08 - Kraków (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-12-15 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jeleśnia (śląskie)
przygotowanie posiłków, cykliczne modyfikacje karty menu
Firma Usługowo-Handlowa Magdalena Łąsiak - 2016-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych, przygotowanie posiłków - żywienie zbiorowe w zakładzie otwartym
Usługi Gastronomiczne, "Noclegi" Olga Sobolewska - 2019-07-05 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
wg.stanowiska
Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych SA - 2016-04-29 - Wierzbowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw orientalnych
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Radom (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wołów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 1 rok stażu pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych, nadzór nad pracą w kuchni, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYMPRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHPRACA W GODZINACH OD 058.00 DO 16.00 I OD 16.00 DO 24.00
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ - 2020-02-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków.
Palka Jerzy Restauracja Słoneczna - 2016-07-05 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne; znajomość kuchni serbskiej; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego. Zakres obowiązków: posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów i deserów, oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)