KUCHARZ Szczecin oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYMPRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHPRACA W GODZINACH OD 058.00 DO 16.00 I OD 16.00 DO 24.00
Data publikacji: 2020-02-25
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RADOSNA 66, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYMPRZYGOTOWYWANIE I PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHPRACA W GODZINACH OD 058.00 DO 16.00 I OD 16.00 DO 24.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 5)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
RADOSNA 66, 70-752 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV NA EMAIL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: RADOSNA
Numer budynku pracodawcy: 66
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy ważna do: 24.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a134e3e9eaa28ebad3225abda60a1e0a
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE MIN. 1 ROK;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 888254607
SKLEP WIELOBRANŻOWY ALEX KACZMAREK AGNIESZKA - 2017-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż wyrobów firmy, przygotowanie niezbędnej dokumentacji, kontakty z klientami
DELTA + D. Niźnikowski, W. Niźnikowski, A. Pasik - 2019-07-23 - Brzeziny (łódzkie)
Sporządzanie posiłków dla osób przebywających w ośrodku oraz na imprezy okolicznościowe
P.P.U.H.REST S.J. Ośrodek Wypoczynkowy KARINA - 2019-02-05 - Pszczew (lubuskie)
PRACE ROZŁADUNKOWE I ZAŁADUNKOWESZTAPLOWANIE TOWARÓW I OBSŁUGA REGAŁÓW WYSOKIEGO SKŁADOWANIA
POLSKI OGRÓD Sp.z o.o. - 2018-10-25 - Skierniewice (łódzkie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
GRAŻYNA TOMCZAK - 2018-07-09 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw mięsnych, zestawów obiadowych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur kuchni indyjskiej.
MA IMPORT PARDEEP CHOUHAN - 2019-01-16 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty dań
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
VPD SP ZO.O. - 2019-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-11-10 - Pleszew (wielkopolskie)
w/g stanowiska
FOOD HUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Kamiński Roman STACJA SALA BANKIETOWA PASJA - 2019-02-22 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Organizowanie spotkań biznesowych z potencjalnymi klientami w zakresie współpracy produkcyjnej. Sprzedaż produktów i usług na rynki wschodnie. Poszukiwanie inwestorów w zakresie kooperacji oraz ekspansji badawczo-wdrożeniowej. Poszukiwanie możliwości handlowych na rynkach wschodnich (Ukraina, Białoruś, Rosja, Kazachstan).
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pizza, Makarony, Naleśniki, Pierogi, Sałatki, Zupy, przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2018-03-07 - Zabrze (śląskie)
Kelner
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie mieszanek betonowych, siatek i szkieletów zbrojeniowych oraz wykonanie elementów betonowych i żelbetonowych w różnych obiektach budowlanych przy zastosowaniu narzędzi i maszyn do robót betoniarskich i zbrojarskich.
MODERN - POLBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-21 - Kożuchów (lubuskie)
Obsługa pieca.
CHOJMEX Roman Moś - 2018-03-15 - Chojęcin (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Stężnica (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla szkoły i osób indywidualnych, inne prace kuchenne
P.P.H.U. "TO i OWO"s.c. WANDA BOŻYK,BOGDAN BOŻYK - 2016-03-14 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie dań.
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-05-04 - Lubaczów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Trzebosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, praca w Dworze Biesiadnym
„Adam-Pol” Krystyna Bednarek - 2020-07-07 - Rojewo (kujawsko-pomorskie)
pomoc przy pracach magazynowych
kontakt przez OHP - 2016-04-04 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, pizz, sałatek, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do piątku w systemie: 2 dni pracy/2 dni wolne.
MOKKA S.C. MARCIN SIKORA, PAULINA SIEROTA - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie dań. Dbanie o czystość. Praca dwuzmianowa 8.00-16.00, 14.00-22.00, w dni wolne wg grafiku. Miejsce pracy: Michałkowice - "Sztajger Club" lub "Małe Bistro".
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "SILESIA" ADAM SIERANT - 2019-05-20 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-01-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)