KUCHARZ KUCHNI KAUKASKIEJ Jelenia G贸ra oferta pracy FUNDACJA "GNIEZNO 1000"
Zapoznaj si臋 z ofert膮 sklepu internetowego na pisuary.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI KAUKASKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej
Data publikacji: 2017-01-16
Lokalizacja: Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: FUNDACJA "GNIEZNO 1000"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pozna艅ska 15, 58-500 Jelenia G贸ra, powiat: m. Jelenia G贸ra, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI KAUKASKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Jelenia G贸ra
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Jelenia G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Znajomo艣膰 kuchni kaukaskiej. Do艣wiadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy: FUNDACJA "GNIEZNO 1000"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
UL. NOWOURSYNOWSKA 101, 02-797 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: UL. NOWOURSYNOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 101
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Restauracja TRUCK-DRIVER Joanna Aneta Rutkowska - 2016-11-29 - 艁awy (mazowieckie)
przygotowanie potraw, uk艂adanie menu, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Wapnica (zachodniopomorskie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Us艂ugowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (ma艂opolskie)
praca w kuchni, przygotyowanie posi艂k贸w dla pacent贸w
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej - 2016-10-28 - L臋bork (pomorskie)
-
CATERMED S.A. Krak贸w - 2016-06-15 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅, przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych.
PROCLIN Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Gda艅sk (pomorskie)
Dania:-mi臋sne, m膮czne, jarskie, zupy, sur贸wki, sesery, sania z grilla.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie barszczu, sernik贸w, sma偶enie plack贸w ziemniaczanych, solanki, blin贸wSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sprawdzanie stanu technicznego linii produkcyjnej, urz膮dze艅 pomocniczych, uk艂ad贸w sterowania i bezpiecze艅stwa przed w艂膮czeniem linii do pracy, wykonywanie prostych czynno艣ci regulacyjnych urz膮dze艅 mechanicznych, elektrycznych i sterowania wchodz膮cych w sk艂ad linii produkcyjnej,okresowe sprawdzanie prawid艂owo艣ci dzia艂ania zespo艂贸w i podzespo艂贸w linii przy u偶yciu przyrz膮d贸w i aparatury kontrolno-pomiarowej, lokalizowanie i usuwanie usterek zespo艂贸w i podzespo艂贸w linii produkcyjnej tzn. pras, obrabiarek, transporter贸w, robot贸w, manipulator贸w, palet, uk艂ad贸w sterowania, sygnalizacji, zabezpiecze艅, wykonywanie bie偶膮cych przegl膮d贸w technicznych stanu linii i urz膮dze艅 pomocniczych, , kontrolowanie jako艣ci wytwarzanych wyrob贸w i ewidencjonowanie parametr贸w jako艣ciowych, kontrolowanie i uzupe艂nianie stanu magazyn贸w element贸w do produkcji i wyrob贸w gotowych, ustawianie parametr贸w produkcyjnych/procesowych maszyn w zale偶no艣ci od produkowanego asortymentu
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Chorz贸w (艣l膮skie)
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie da艅 bankietowych.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Szeligi (mazowieckie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw z ryb, mi臋sa, gotowanie zup, sma偶enie, grillowanie, przygotowanie sa艂atek, dbanie o porz膮dek na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie kosztorys贸w budowlanych, sk艂adanie ofert i zapyta艅, prowadzenie bie偶膮cej korespondencji
MPB SP脫艁KA BUDOWLANA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-02-19 - Sosnowiec (艣l膮skie)
okre艣lono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Resko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
"WIKO" S.C. Czes艂awa Wiera, Benedykt Wiera - 2016-03-23 - Jankowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2017-04-27 - Mszana (艣l膮skie)
Prace porz膮dkowe, piel臋gnacja zieleni
DARIUSZ BRUKWICZ-US艁UGI TECHNICZNE. - 2016-08-11 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Opalenica (wielkopolskie)
Realizacja spotka艅 umawianych przez dzia艂 call center.
Progress Active Sp. z o.o. - 2015-11-18 - Suwa艂ki (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe w kuchni
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-11-17 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic膮
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w kuchni wykonywanie surowek, fast-food贸w. Rozwo偶enie cateringu.
Iwona Pali艅ska - Gastronomia - 2017-04-28 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg zasad panuj膮cych w kuchni indyjskiej, kontrola pracy pomocnika kucharza, kontakt z obs艂uga sali, ostateczne zatwierdzanie listy zakup贸w sporz膮dzona przez pomocnika kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Piaseczno (mazowieckie)
.
BIURO OCHRONY OS脫B I MIENIA ARGUS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYK脫; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)