KUCHARZ - SPRZEDAWCA Skorczów oferta pracy '' SMACZNY KĘS " Piotr Bożęcki
Stanowisko: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: 2 600 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań typu fast food, obsługa kasy fiskalnej . Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Wydawanie potraw klientom.
Data publikacji: 2019-09-09
Lokalizacja: Skorczów (świętokrzyskie)
Pracodawca: '' SMACZNY KĘS " Piotr Bożęcki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:28-500 Skorczów 40, powiat: kazimierski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań typu fast food, obsługa kasy fiskalnej . Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Wydawanie potraw klientom.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skorczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kazimierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kazimierza Wielka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: '' SMACZNY KĘS " Piotr Bożęcki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Adres pracodawcy:
28-506 Dębiany 6, powiat: kazimierski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kazimierski
Gmina pracodawcy: Czarnocin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębiany
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy ważna do: 08.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8778d4e4ea1d61729fc23337c8656e67
Podobne oferty pracy
GOTOWANIE
RESTAURACJA WINNICA - 2018-06-25 - Połaniec (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
MAGAZYN 82 Emir Baki - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie dań orientalnych, jedna zmiana, umowa o pracę na czas nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2017-08-22 - Żory (śląskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych potraw , utrzymywanie w nalezytej czystości sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
BAR CLASSIC GRAŻYNA OSIEWICZ WITRAMOWO - 2019-09-09 - Witramowo (warmińsko-mazurskie)
Wytwarzanie pizzy od podstaw. Miejsce pracy: Wrocław ul. KościuszkiKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań i posiłków
SIGMA Magdalena Bugajska - 2018-08-10 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie dań opartych o receptury restauracji, zarządzanie zatowarowaniem, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sporządzanie dokumentacji dla Sanepidu
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Zalesie Górne (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - włoskiej
Iwona Staroń - Firma Handlowo-Usługowa - 2017-02-24 - Pajęczno (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2017-10-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
montaż instalacji elektrycznej
"ELEKTRO-INSTAL" Paweł Dąbrowski - 2016-10-28 - Kuskowizna (mazowieckie)
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie równoważnym
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
organizowanie transportu, wystawianie faktur
FIRMA NOWAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-12-29 - Gościeszyn (wielkopolskie)
Wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny. Wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2018-08-06 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
organizacja oraz prowadzenie aniamcji na urodzinach dzieci, prowadzenie uroczystości, ,planowanie i organizowacja form spędzania czasu wolnego, zapewnienie gościom rozrywki.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Szubin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowani dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-01-03 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie półproduktów, wydawanie dań.
Karczma "FLAUTA" - 2016-05-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.Miejsce wykonywania Namysłów Plac Wolności 3
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2018-01-19 - Namysłów (opolskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- dbanie o czystość na stanowisku pracy- praca w C.H. Manufaktura w Łodzi
QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.Godziny pracy: 09:00-18:30
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie surowców do sporządzania potraw-obsługa maszyn i urządzeń- obróbka termiczna potraw - gotowanie, smażenie, pieczenie- mycie, czyszczenie maszyn, narzędzi, naczyń- prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Białystok (podlaskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
-przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE NR 1 POD TOPOLĄ - 2018-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)