KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.Godziny pracy: 09:00-18:30
Data publikacji: 2019-07-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.Godziny pracy: 09:00-18:30
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2019
Data zakończenia pracy: 30.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 102/102A, 90-012 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2019
Data dodania oferty pracy: 17.07.2019
Oferta pracy ważna do: 16.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?002a1aaf229133f398cf321bf44b1ef0
Podobne oferty pracy
Prowadzenie zajęć edukacyjnych.
Zespół Szkół Podstawowych i Przedszkola im. Jana Pawła II w Hańsku - 2018-07-25 - Hańsk Pierwszy (lubelskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Bytów (pomorskie)
Dostarczanie pieczywa do odbiorców indywidualnych i sklepów. Praca na terenie powiatu brzeskiego i bocheńskiego. Praca w godzinach 4:00 - 11:00.
FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA "JEDNOŚĆ" S.C. MARIA WOLSZA, ZDZISŁAW WOLSZA - 2016-04-18 - Rudy-Rysie (małopolskie)
przyrządzanie posiłków dietetycznych ukraińskich
TERVIS Magdalena Cieślak - 2017-09-27 - Rzepin (lubuskie)
Laborant w zakładowym laboratorium. Branża: produkcja chemii samochodowej (oleje, spryskiwacze, płyny hamulcowe i do chłodnic).
VENOL MOTOR OIL SP. Z O. O. - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2017-03-21 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie dań gorących i przystawek
Małe Atelier Agnieszka Zarzycka - 2016-09-05 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonego menu dla grup zorganizowanych zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej.
Zbigniew Cioś"Antałek" Biuro Turystyki - 2017-11-24 - Cholerzyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, bierząca konserwacja urządzeń, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, organizacja pracy swojej na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Wisła (śląskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez OHP - 2019-07-02 - Namysłów (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-06-28 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U. AGRO Adam Grol - 2016-08-11 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Tumidaj (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie pomieszczeń hotelowych.
SOTERA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-08 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie potraw według karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Usługi Gastronomiczne, "Noclegi" Olga Sobolewska - 2016-02-29 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Miechus Piotr Piec i Robert Piec s.c. - 2019-02-08 - Miechów (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
kucharz; staż w godz. 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: brak wymagań; Zakres obowiązków: Praca w charakterze pizzermana; umowa zlecenie; praca w godz. 13:00-22:00 na 1/2 et.; miejsce pracy: Gliwice;
Stara Chata Dawid Jakubowski - 2017-02-23 - Knurów (śląskie)
PAKOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY. SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 5 LAT STAŻU PRACY NA KUCHNI
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
Praca na kuchni (prosta kuchnia polska), obsługa klienta, prace porządkowe w celu utrzymania czystości w części restauracyjnej i hotelowej
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Dominikowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, wydawanie posiłków.
BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLIŃSKA-JANICKA - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
Praca w kuchni, 12 godz. dziennie. Umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące, następnie możliwość umowy o pracę.
Serdeczna Troska Sp. z o.o. - 2017-08-11 - Kraków (małopolskie)