KUCHARZ Namys艂贸w oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽775 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw,
Data publikacji: 2019-07-02
Lokalizacja: Namys艂贸w (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Namys艂贸w, powiat: namys艂owski, woj: opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw,
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽775 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
stawka miesi臋czna 2000z艂 na r臋k臋 + napiwki + darmowe posi艂ki
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Namys艂贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: namys艂owski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽775 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2019
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy Namys艂贸w
Adres pracodawcy:
Rynek-Ratusz, 46-100 Namys艂贸w, powiat: namys艂owski, woj: opolskie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namys艂owski
Gmina pracodawcy: Namys艂贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Namys艂贸w
Ulica pracodawcy: Rynek-Ratusz
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy Namys艂贸w
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?150979be7cda4162d15bbcfed3f0f25c
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Za艂adunek, roz艂adunek towar贸w, dow贸z do klienta
JAROS艁AW SZCZYPCZYK JSD - 2016-02-08 - 艢ciejowice (ma艂opolskie)
Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczni贸w.
Szko艂a Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy oraz innych posi艂k贸w serwowanych w pizzeri
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - M艂awa (mazowieckie)
Gotowanie wed艂ug zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produkt贸w, przygotowywanie i zamawianie przypraw, pzygotowywanie napoj贸w, uk艂adanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jad艂ospisu. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
RESTEURACJA POD D臉BAMI - 2016-04-20 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie potraz w/g menu restauracji.
FIRMA GASTRONOMICZNO-CATERINGOWA Restauracja - Kawiarnia "LAGUNA" - 2016-08-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W (艢NIADA艃, OBIAD脫W, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE KIERUNKOWE; UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy r贸wnowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 z艂+wys艂uga lat
M艁ODZIE呕OWY O艢RODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
-
US艁UGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WI艢NIEWSKA - 2017-03-03 - Rewal (zachodniopomorskie)
gastronomia
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2018-07-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w (kebab) i potraw kuchni tunezyjskiej i tureckiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu: od niedzieli do czwartku: 11:00-24:00, pi膮tek i sobaota: 11:00-1:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Monta偶, wykonywanie instalacji elektrycznych i teletechnicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Wejherowo (pomorskie)
wymagana umiej臋tno艣膰 formu艂owania zwi臋z艂ych i poprawnych wypowiedzi w j臋zyku polskim, umiej臋tno艣膰 redagowania tekst贸wkomunikatywno艣膰dobra dykcjaodporno艣膰 na streswymagane orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci1 zmianawynagrodzenie: 2100 z艂 brutto
MEDIA I KOMUNIKACJA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-08 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
mo偶liwo艣c przyuczenia
ZAK艁AD PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWY "MARGO" RYSZARD SURMIAK - 2016-05-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
prace przygotowawcze, obowi膮zki kucharza, pe艂en etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres pr贸bny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza
AUSTERIA Frydrych-Langer Sp.J. - 2018-08-24 - 膯wiklice (艣l膮skie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2019-03-20 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola zapas贸w produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Andrex-D膮browski Sp.J. - 2019-01-21 - Brzy艣cie (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w: sniadanie, obiad, podwieczorek. Sprz膮tanie kuchni, wsp贸lpraca z podkuchenn膮. Mo偶liwo艣c pracy na 3/4 lub 1/2 etatu. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE"POD SKRZYD艁AMI" W KRAKOWIE MONIKA WI艢NIEWSKA - 2018-05-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸rnaczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w, ustalanie wzor贸w wydawanych potraw. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia , dopilnowanie porz膮dku i zasad higieny w kuchni
Przedsi臋biorstwo NASTAPOL Stanis艂aw Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewi贸rczyn (艂贸dzkie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, kuchnia zimna, kuchnia gor膮ca, serwis, obs艂uga, przygotowanie przyj臋膰, dbanie o 艂膮d i porz膮dek w miejscu pracy;
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-09-07 - 艁臋knica (lubuskie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Gr贸jec (mazowieckie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posilk贸w, przygotowywanie pizzy i kebaba, obs艂uga kasy fiskalnej i terminala
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2015-11-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
1. Obs艂uga klienta.2. Obs艂uga kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posi艂k贸w.5. Wydawanie posi艂k贸w dla klient贸w.6. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPO呕.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Siano偶臋ty (zachodniopomorskie)