KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ I TURECKIEJ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ I TURECKIEJ
Wynagrodzenie: do 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w (kebab) i potraw kuchni tunezyjskiej i tureckiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu: od niedzieli do czwartku: 11:00-24:00, pi膮tek i sobaota: 11:00-1:00. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2017-03-07
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w (kebab) i potraw kuchni tunezyjskiej i tureckiej. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu: od niedzieli do czwartku: 11:00-24:00, pi膮tek i sobaota: 11:00-1:00. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TUNEZYJSKIEJ I TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.03.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe ka偶de, sta偶 pracy 5 lat jako kucharz kuchni tunezyjskiej i tureckiej, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 27.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zarz膮dzanie wewn臋trznym systemem rekrutacyjnym
emisja og艂osze艅, informacji dotycz膮cych pracy w sp贸艂ce
analiza rynku pod wzgl臋dem no艣nik贸w og艂oszeniowych dot. pracy
艣cis艂a wsp贸艂praca z dzia艂em kadr (umowy z pracownikami, umowy z lekarzami medycyny pracy)
realizacja innych projekt贸w i zada艅 z zakresu mi臋kkiego HR
Media Expert - 2016-08-31 - Centrala Z艂ot贸w (wielkopolskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posi艂k贸w, gospodarka magazynowa produktami spo偶ywczymi
Sp贸艂dzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - L臋bork (pomorskie)
praca jako kucharz zmianowy, obr贸bka termiczna potraw, wydawanie posi艂k贸w, praca na grilu
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-04-06 - Zawiercie (艣l膮skie)
Zgodnie z zakresem czynno艣ci. Praca w weekendy.
Firma Handlowa "Jezierski" W艂odzimierz Jezierski - 2017-03-03 - Korytnica (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie do obr贸bki wst臋pnej potraw, obliczanie warto艣ci energetycznej i od偶ywczej produkt贸w, w艂a艣cicwe dobieranie maszyn i urz膮dze艅,
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gr贸dek nad Dunajcem (ma艂opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Praca w godz. 13-21.
Sklep Spo偶ywczo Przemys艂owy Restauracja "Pestka" Wies艂aw Laskowski - 2018-07-04 - Choczewo (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie da艅
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
pomoc kuchenna
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, pomoc w zarz膮dzaniu bud偶etem na wydatki spo偶ywcze,nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Prace w dziale 偶ywienia przy przygotowywaniu posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-02-24 - Sopot (pomorskie)
przgotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej w szczeg贸lno艣ci zupy Pho i makarony pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, zam贸wienie potraw azjatyckich u wietnamskiego dostawcy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2018-03-05 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-06-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
ARB Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL I RESTAURACJA "DUET" s.c.Janusz Abramowicz i Joanna Abramowicz - 2017-07-31 - Lubsko (lubuskie)
-
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Gi偶ycko S.A. - 2016-07-28 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
- Utrzymanie w czysto艣ci teren贸w og贸lnodost臋pnych w hotelu- sprz膮tanie pokoi hotelowych - liczenie po艣cieli
HOTEL HAFFNER - 2018-08-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-01-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 budowy i eksploatacji u偶ytkowego sprz臋tu. W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w. W艂a艣ciwe zu偶ycie 艣rodk贸w spo偶ywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dba艂o艣c o nale偶yte wykorzystaie sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Znajomo艣膰 stosowanych norm wy偶ywienia. Sta艂e podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Niedopuszczanie do obr贸bki 艣rodk贸w spo偶ywczych o obni偶onej jako艣ci, nie艣wie偶ych, wskazuj膮cych na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie 艣rodk贸w spo偶ywczych z magazynu oddzia艂u gospodarczego zgodnie z asygnat膮 ze zwr贸ceniem uwagi na ich ilo艣膰 i jako艣膰. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych oraz sprz臋tu powszwchnego u偶ytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac za艂adowczo - wy艂adowczych zwi膮zanych z funkcjonowaniem sto艂贸wki wojskowej.
24 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmi艅sko-mazurskie)
Przygowywanie i wydawanie posi艂k贸wWysoko艣膰 wynagrodzenia wzro艣nie po okresie pr贸bnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-04-18 - Za艂uski (mazowieckie)
prowadzenie kuchni
PPHU Beberok Krystyna - 2017-03-29 - Mied藕na (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Caritas Diecezji 艁om偶y艅skiej w 艁om偶y - 2016-07-04 - 艁om偶a (podlaskie)
Przgotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 przestrzeganie BHP
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Gr贸jec (mazowieckie)
Gotowanie barszczu, sernik贸w, sma偶enie plack贸w ziemniaczanych, solanki, blin贸wSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Konstrukcja odzie偶y
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw na resutauracj臋 i imprezy okoliczno艣ciowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania mi臋s, zup i produkt贸w m膮cznych, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk臋 da艅, bardzo dobrej organizacji pracy w艂asnej.
"KROKIECIK" MARCIN SITAREK - 2016-08-16 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na umow臋 o prac臋 w systemie r贸wnowa偶nym w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-01-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)