KUCHARZ/KUCHARKA Otmęt oferta pracy Restauracja Tawerna Aneta Grabowska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Praca w Krapkowicach
Data publikacji: 2019-07-23
Lokalizacja: Otmęt (opolskie)
Pracodawca: Restauracja Tawerna Aneta Grabowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kilińskiego 1, 47-303 Otmęt, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w Krapkowicach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Otmęt
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: Restauracja Tawerna Aneta Grabowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1, 47-303 Otmęt, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv lub kontakt osobisty
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Otmęt
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.07.2019
Oferta pracy ważna do: 22.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?81a40e03088516ea008e11aba043fe9e
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Polańczyk (podkarpackie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-08-09 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2015-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 1 - 2016-11-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w karczmie regionalnej.Praca w godzinach 9-17.
Zbigniew Słowik HIT-CAR, Karczma u Wojtków, DESIGN MEBLE - 2019-02-01 - Jazowsko (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie dań z ryb. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips) - 2019-06-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
PROWADZENIE SEKRETARIATU, PRZYGOTOWANIE OFERT NA REALIZACJĘ ZADAŃ PUBLICZNYCH, PRZYGOTOWANIE SPRAWOZDAŃ I ROZLICZEŃ W TYM ZAKRESIE, KLASYFIKOWANIE DOKUMENTÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KOMPUTERA I URZĄDZEŃ BIUROWYCH, DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRAC BIUROWYCH,
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w zawodzie
F.H.U. "GROZ-WIT" LILIANNA PÓŁMIS-GROZMANI RESTAURACJA DAMA PIK - PIZZA GROZ-WITA - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie zestawów śniadaniowych i obiadowych w restauracji wg receptur zakładowych, utrzymanie czystości w lokalu, przestrzeganie przepisów sanitarnych i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Będzin (śląskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Czarna (podkarpackie)
Wprowadzanie produktów na stronę internetową i do programu magazynowego, obsługa klienta detalicznego, realizacje zamówień w sklepie
PB Paulina Brzeska - 2016-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość kuchni tradycyjnej. Ogólny zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wyrobów garmażeryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZIĘBA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Oferta dla osób spełniających warunki Regulaminu Refundacji Wyposażenia/Doposażenia,ścieżka dostępu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocześnie zakwalifikowane bądź kwalifikujące się do II profilu pomocy.Wykształcenie: podstawowe, zawodowe; zakres obowiązków: montaż spodów obuwia ortopedycznego, naprawa obuwia ortopedycznego i zwykłego; jedna zmiana; miejsce pracy; Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Gliwice (śląskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o porządek na miejscu pracy, zamawianie produktów; możliwośc przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHAŁ KIEŁSZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Utrzymanie należytej czystości, porządku naczyń sprzętu, pomieszczeń kuchennych, przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zakres obowiązków: gotowanie dań zgodnie z przepisami restauracji, sprzątanie miejsca pracy;
kontakt przez PUP - 2019-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Sztum (pomorskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Stary Sącz (małopolskie)
Wykonywanie, sporządzanie posiłków.
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-03-10 - Mońki (podlaskie)
Kucharz /pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Jacentów (świętokrzyskie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 w Kielcach - 2017-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca w godz. 6.00-14.00 w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2018-08-27 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca w kuchni z umiejętnością przygotowywania dań i potraw arabskich, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Ostrołęka (mazowieckie)