KUCHARZ Stary S膮cz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Data publikacji: 2017-01-23
Lokalizacja: Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Stary S膮cz, powiat: nowos膮decki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Stary S膮cz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowos膮decki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 06.02.2017
Data zako艅czenia pracy: 05.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy S膮cz, powiat: m. Nowy S膮cz, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy S膮cz
Gmina pracodawcy: Nowy S膮cz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy S膮cz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
dzia艂alno艣膰 gastronomiczna, podawanie posi艂k贸w
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Nowos膮deckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 01.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.01.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
US艁UGI GASTRONOMICZNE Pawe艂 Bieniek - 2018-03-27 - Konstantyn贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Sp贸艂ka z Ograniczon膮 Odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2018-02-28 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; dwie zmiany (6-22); kontakt z pracodawca osobisty w godzinach (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY S.J. - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
Przedszkole Miejskie nr14 w 艁odzi ul. Lubeckiego 5 zatrudni od 1 wrze艣nia osob臋 na stanowisku kucharki. Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na czas nieokre艣lony. zg艂oszenia e-mail przedszkole14 (at) home.pl lub tel. 42 6783674
Przedszkole Miejskie Nr 14 - 2017-08-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2017-05-22 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
terminowe, jako艣ciowe i smakowe przygotowanie posi艂k贸w oraz ich wydawanie osobom uprawnionym.Praca w godzinach 5-13, 13-21
22 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w Olsztynie - 2018-09-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
prowadzenie pojazdu,obs艂uga codzienna auta i naczepy ,czynno艣ci spedycyjne
"PRYMAS"SP脫艁KA JAWNA ALICJA,KRZYSZTOF PRYMAS - 2017-02-03 - Bierzwnik (zachodniopomorskie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywnie posi艂k贸w na wesela
Piotr Szostak - 2016-01-05 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie kierunkowedo艣wiadczenie na ww stanowiskudyspozycyjno艣膰
P.W. Restauracja TRZCIELINY s.c Leszek Wito艅, Urszula Wito艅 - 2016-02-10 - Przygodzice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wyznaczonymi standardami, dba艂o艣膰 o higien臋 i czysto艣膰 w miejscu pracy.
Kamil Chmielewski & Company - 2018-12-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w - praca w Podzamczu Karczma Jurajska
"J & B " Jolanta J臋dras , Bo偶ena Bit, Ewa Bit-艢wierk s.c. - 2017-01-05 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posi艂k贸w.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-05-05 - Lublin (lubelskie)
kuchnia turecka, bengalska
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Otr臋busy (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd Bartnik Kazimierz Koty艅ski w Hajn贸wce - 2017-03-10 - Hajn贸wka (podlaskie)
1. uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w; 2. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm; 3. pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem; 4. dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych; 7. utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w kuchni; 8. sprz膮tanie bloku 偶ywienia: a. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, ch艂odni i pomieszczenia sanitarnego; c. schod贸w; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obr贸bki wst臋pnej mi臋sa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z 艂azienk膮; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmra偶anie ch艂odziarek i zamra偶arek; l. sprz膮tanie sto艂贸wki; 9. w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm; 10. obowi膮zkowe noszenie odzie偶y ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotycz膮cych wyposa偶enia kuchni; 12. znajomo艣膰 i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporz膮dzonych na potrzeby kuchni; 13. zg艂aszanie na bie偶膮co ewentualnych usterek i awarii;
Szko艂a Podstawowa Nr 72 im. Przyjaci贸艂 Grochowa - 2019-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posilk贸w dla dzieci do lat 3
呕艂obek Miejski Nr 3 - 2018-06-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapas贸w; utrzymanie czysto艣ci w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzie艅 oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, robienie patyka kebab
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-04-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciast, deser贸w. Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Dzia艂a S艂awomir - 2018-04-20 - Wadowice (ma艂opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2019-04-29 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.Praca od pon. do pt. od 6:00 do 14:00
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-11-07 - Gorzyce (艣l膮skie)