KUCHARZ Ogrodzieniec oferta pracy "J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w Podzamczu Karczma Jurajska
Data publikacji: 2017-01-05
Lokalizacja: Ogrodzieniec (śląskie)
Pracodawca: "J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Jurajski 1, 42-440 Ogrodzieniec, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w Podzamczu Karczma Jurajska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ogrodzieniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ogrodzieniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe min. 6 m-cy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Plac Jurajski 1, 42-440 Ogrodzieniec, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Ogrodzieniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ogrodzieniec
Ulica pracodawcy: Plac Jurajski
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.01.2017
Data dodania oferty pracy: 05.01.2017
Oferta pracy ważna do: 08.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie zajęć specjalistycznych z zakresu logopedii. Praca na podstawie umowy o pracę na zastępstwo, w godz. 7.45-14.50, pełny wymiar czasu pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH im. K.I. Gałczyńskiego - 2016-08-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
praca zmianowa w kuchni, gotowanie posiłków i dań z karty
Piotr i Krystyna Bagińscy Spółka Cywilna Pizzeria - Galeria Rozmarino - 2016-04-21 - Suwałki (podlaskie)
Obróbka art. spożywczych, sporządzanie potraw, napojów, deserów, wydawanie posiłków, planowanie zamówień art. spożywczych. Praca w godzinach 12.00-20.00. Oferta stażu skierowana do osób do 30 roku życia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.ż. mogą zostać objęte wsparciem do 4 miesięcy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Gnojnik (małopolskie)
przygotywanie posiłków/kebab ,inne dania kcuhni arabskiej
ABLA COMPANY FOUAD ABLA - 2015-11-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
Samokontrola jakości przygotowanych posiłków; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków; Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków; Ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
Pomoc przy produkcji drożdżówek
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Łęczna (lubelskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, minimum 3 letni staż pracy, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2017-06-20 - Radlin (śląskie)
dbanie o porządek na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw, przestrzeganie zasad haccp
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca na za i wyładunku
NOVA POLSKA SP. Z.O.O - 2017-07-28 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
wykształcenie min. zawodowe-gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLUŚ - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przydotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi zasadami technologii żywienia. Przygotowywanie mieszanek niemowlęcych, zleconych diet uczniowskich i pozostałych posiłków.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ParkowaPraca w godzinach 7-19Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty od poniedziału do piątku w godzinach 7:30-14:30, Sala G
ZESPÓŁ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH DZIECIĘCY DOM - 2017-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.WYNAGRODZENIE BRUTTO 1960 ZŁ/MIESIĄC ZA PRZEPRACOWANIE 140 GODZ MIESIĘCZNIE, ŚREDNIO 35 GODZ/TYDZIEŃ
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedziałki wolne); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw - kuchani staropolska
Pierogarnia-Karczma Bożena Fechner/ Swojskie Jadło - 2016-02-22 - Szreniawa (wielkopolskie)
przyrządzanie posiłków i dań
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wacyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, zarządzanie praca kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu. Możliwość pracy również w systemie 12 godz. co drugi dzień. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chodów (mazowieckie)
Praca w kuchni-kuchnia polska. UMowa o prace na czas nieokreslony. Praca: 12/24, od poniedziallku do niedzieli, w przedziale godzinowym: 10:00-3:00. Proponowany okers zatrudnienial 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w Restauracji KFC na Górze Św. Anny
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Prace pomocnicze przy uboju i rozbiorze
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-08-31 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Bochnia (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)