KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Szkoła Podstawowa Nr 72 im. Przyjaciół Grochowa
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: 1. uczestniczenie w planowaniu jadłospisów; 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; 3. pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; 4. dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; 7. utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; 8. sprzątanie bloku żywienia: a. pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, chłodni i pomieszczenia sanitarnego; c. schodów; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obróbki wstępnej mięsa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z łazienką; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmrażanie chłodziarek i zamrażarek; l. sprzątanie stołówki; 9. właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; 10. obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; 12. znajomość i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporządzonych na potrzeby kuchni; 13. zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i awarii;
Data publikacji: 2019-07-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa Nr 72 im. Przyjaciół Grochowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paca 44, 04-386 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. uczestniczenie w planowaniu jadłospisów; 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; 3. pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; 4. dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; 7. utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; 8. sprzątanie bloku żywienia: a. pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, chłodni i pomieszczenia sanitarnego; c. schodów; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obróbki wstępnej mięsa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z łazienką; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmrażanie chłodziarek i zamrażarek; l. sprzątanie stołówki; 9. właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; 10. obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; 12. znajomość i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporządzonych na potrzeby kuchni; 13. zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i awarii;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa+ wysługa lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: opiekun dzieci na przejściach dla pieszych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe (szkoła gastronomiczna lub ukończony kurs kuchraski), znajomość kuchni polskiej, co najmniej 3 lata doświadczenia zawodowego, pożądana książeczka sanepidu.Obowiązki: 1. uczestniczenie w planowaniu jadłospisów; 2. przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm; 3. pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem; 4. dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków; 5. przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno sanitarnych, dyscypliny pracy, HACCP; 6. obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych; 7. utrzymywanie czystości i porządku w kuchni; 8. sprzątanie bloku żywienia: a. pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw; b. magazynu jajek, warzyw, chłodni i pomieszczenia sanitarnego; c. schodów; d. korytarzy; e. kuchni; f. zmywaka; g. pomieszczenia obróbki wstępnej mięsa, ryb, warzyw; h. pomieszczenia socjalnego wraz z łazienką; i. pomieszczenia gospodarczego; j. szaf kuchennych k. rozmrażanie chłodziarek i zamrażarek; l. sprzątanie stołówki; 9. właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm; 10. obowiązkowe noszenie odzieży ochronnej podczas pracy w kuchni; 11. doradzanie przy zakupach dotyczących wyposażenia kuchni; 12. znajomość i przestrzeganie wszystkich instrukcji sporządzonych na potrzeby kuchni; 13. zgłaszanie na bieżąco ewentualnych usterek i awarii.[Zgłoszenia: sp72 (at) edu.um.warszawa.pl, 22 277 14 30 lub osobiście]
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa Nr 72 im. Przyjaciół Grochowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Paca 44, 04-386 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Paca
Numer budynku pracodawcy: 44
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: opiekun dzieci na przejściach dla pieszych
Data dodania oferty pracy: 31.07.2019
Oferta pracy ważna do: 16.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?10f1399da8bf6d66a53cdc9fc414d851
Podobne oferty pracy
jw
HOTELE WARSZAWSIE "SYRENA" SPÓŁKA Z O.O. - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków (zup, dań jarskich, barowych, smażenie mięs), wydawanie posiłków konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
Utrzymanie porządku i czystości w wyznaczonych pomieszczeniach zakładu i wokół budynku. Prace porządkowo gospodarcze: pielęgnowanie zieleni na terenie nieruchomości, odśnieżanie oraz dbanie o właściwy stan nawierzchni ciągów komunikacyjnych i parkingów, obsługiwanie i konserwacja sprzętu technicznego wykorzystywanego w pracy.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Piaski (warmińsko-mazurskie)
Obsługa kuchni.
RESTAURACJA INTRA - 2019-01-31 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych. Praca w zespołe ukraińskojęzycznym, trzyzmianowa w godz. 10.00-6.00 od wtorku do niedzieli w Szczyrku.
"SPORT" KRZYSZTOF KUCZMIERCZYK - 2018-01-16 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnej. Przyrządzenie potraw azjatyckich - kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Prace wynikające ze stanowiska pracy
WOGER Wojciech Gierczak Brzozów - 2016-10-18 - Domaradz (podkarpackie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe min. 3 m-ce. Umiejetność przygotowywania dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-08-25 - Wołomin (mazowieckie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mozgowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie zamówionych dań, sprzątanie stanowiska pracy, przygotowanie potraw wietnamskich, chińskich i tajskichzatrudnienie na umowę o pracę na czas określony (1 rok), praca w przedziale godzinowym 11:00-21:00oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Radom (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie posiłków typu kebab - utrzymanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Trzebnica
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2015-11-27 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków garmażeryjnych, utrzymanie czystości na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw garmażeryjnych
Marcin Kwiatkowski Usługi Gastronomiczne - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie naleśników z farszem
Magda Konkel - 2016-07-08 - Chałupy (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2019-02-04 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
"Kociołek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
zprzygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotwanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej, gruzuńskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pilmieni, wereniki, cerapieni, okrioszki, chaczepuri,cevapcici, chaczepuri)wg tradycyjnych receptur , przygotowywanie dań z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w ośrodku.
"WILCZY WODOSPAD" KRYSTYNA BOJARUNIEC - 2019-02-12 - Karpacz (dolnośląskie)
Zastępstwa szefa kuchni, przygotowywanie posiłków, udział w szkoleniu pomocy kuchennych, koordynacja pakowania posiłków.
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Skawina (małopolskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2017-01-17 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharz, doświadczenie co najmniej 5 lat, przygotowywanie posiłków dla dzieci 1-6 lat
Publiczne Przedszkole Nr 1 Lwówek Śląski - 2016-10-13 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)