KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 061,55 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z ryb. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-06-21
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Towarowa 16/II, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z ryb. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22 (w systemie 2/2), również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 061,55 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 061,55 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.06.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy:
POD WINOGRONAMI MONIKA DACZYŃSKA (Smażalnia Morska Fish&Chips)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Towarowa 16/II, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.06.2019
Oferta pracy ważna do: 19.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?72f3c17f13793a3b7c12df6ded6f19e6
Podobne oferty pracy
Praca na stanowisku kucharza. Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz arabską. Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków;sprzątanie pomieszczeń kuchni
GASTROLAND Agata Szatanik - 2019-06-14 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej i ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-05-19 - Krzyżowa (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, kompleksowa obsługa konsumenta
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Wierzbna (podkarpackie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jaworzno (śląskie)
Nadzór nad stanem magazynowym. Wynagordzenie uzależnione od kwalifikacji. Zatrudnienie dla jednego z 3 członków grupy producentów warzyw PRIMAVEGAPreferowany telefoniczny kontakt z pracodawcą w godzianch od 8:00 do 16:00 pod numerem telefonu : (+23) 23 306 70 00 wew. 751, 726, 709
HR BEZPIECZNA PRACA ALEKSANDRA SPYCHAŁA - 2016-08-12 - Wróblewo-Osiedle (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 07:00-15:00.MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK2 UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72KONTAKT OSOBISTY - UL. MIESZKA I 73 CH MOLO II piętro, TELEFONICZNY 727 003 748, CV NA EMIAL - A.PIEKONKO (at) IMPEL.PL
SANPRO CONSULTING BPO SP. Z O. O. SP. K. - 2019-04-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie dań kuchni japońskiej sushi, dbanie o czystość i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na cały etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
HEALTHY FOOD & ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (śląskie)
OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, GOTOWANIE, UKŁADANIE MENUWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA POTRAW, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY OD 8-21( DWA DNI PRACUJĄCE , 2 DNI WOLEGO), PRACA W WOLNE DNI.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-01-26 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
prace biuroweoględziny nieruchomościrobienie zdjęć w terenie
BRI USŁUGI BERNADETA ŻYLIŃSKA - 2018-07-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Rudka (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Kierowca samochodu dostawczego w transporcie międzynarodowym
SABAJA TEAM Joanna Krugiełka - 2016-10-05 - Lindów (śląskie)
Pracownik ogólnobudowlany
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Koszyce Wielkie (małopolskie)
Zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy, obsługa kasy fiskalnej, rozładunek dostaw towaru, dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towaru, dbałość o czystość w sklepie
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Trąbki Wielkie (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI DLA GOŚCI HOTELU.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-04-08 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków z menu lokalu/kuchnia arabska,indyjska,bengalska/,dbanie o czystość lokalu,pomoc w obsłudze klientów.
Wielki Kebab Sp.z o.o. - 2018-09-17 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Catering Kantyny,Wrocław - 2017-05-23 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NARODÓW.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- układanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dbałość o zapasy;- przygotowanie produktów: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a następnie przygotowywanie potraw: gotowanie, smażenie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprzętu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)