KUCHARZ / KUCHARKA Katowice oferta pracy BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie da艅, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 2300 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepid. Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
Data publikacji: 2019-07-24
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Koszali艅ska 10, 40-717 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie da艅, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posi艂k贸w. - Wynagrodzenie: 2300 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepid. Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2300 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepid. Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiej臋tno艣膰 lepienia pierog贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-717 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail, Godziny : 8:00-11:00, 17:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.sielanka.katowice.pl
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a0e9b5159576e5dd3954adbb83f5872b
Podobne oferty pracy
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Bor贸wno (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie sosu, sa艂atki, kebab贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2020-06-18 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie prac na magazynie
Akces sp. z o.o. - 2019-02-13 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
KROJENIE MI臉SA, ROBIENIE SUR脫WEK, PRZYGOTOWANIE SOS脫W, OPIEKANIE PIECZYWA, PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU KEBAB
EFE 艦ABAN 脺NAL - 2018-03-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych (pierogi, krokiety itp.), sporz膮dzanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2017-04-12 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Praca w Pizzerii La Buffa.Samodzielne przygotowywanie da艅 z karty.Mile widziane 6-miesi臋czne do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Dobra organizacja czasu pracy i umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 na stanowisku pracy. Dba艂o艣膰 o produkty i sprz臋t na miejscu pracy. Mile widziana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (gotowo艣膰 do jej wyrobienia).W wypadku posiadania udokumentowanego do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci na stanowisku mo偶liwa umowa o prac臋.
MY艢LENICE SPORT ARENA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-21 - My艣lenice (ma艂opolskie)
Do uzgodnienia
Restauracja Xavito - 2019-06-04 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni polsko - w艂oskiej
Iwona Staro艅 - Firma Handlowo-Us艂ugowa - 2017-02-24 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w,- organizacja i planowanie zakup贸w.Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy od 艣r. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mog膮 by膰 dostosowane do mo偶liwo艣ci osoby poszukuj膮cej pracy.
Ko艂oczek Katarzyna BOHEME - 2019-10-25 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2019-10-22 - 艢lesin (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, umiej臋tno艣膰 dekorowania potraw
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2017-05-31 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowywanie produkt贸w w kuchni
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska). Praca w wymiarze 1/2 etatu, od wtorku do niedzieli w godzinach pomi臋dzy 12.00 a 21.00 wed艂ug ustalonego grafiku.
ZAJAZD "U BU艁GARA" Dymitr Jorgow - 2019-11-12 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowanie r贸偶nego rodzaju potrwa.
STOWARZYSZENIE RODZIC脫W I PRZYJACI脫艁 OS脫B NIEPE艁NOSPRAWNYCH "RADO艢膯" - 2018-05-18 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw (restauracja). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy lub 1/2 etatu.
STARY M艁YN RESTAURACJA, POKOJE GO艢CINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2017-07-24 - Borz臋cin (ma艂opolskie)
- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w- bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- przygotowanie potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
wg zakresu czynno艣ci dla kucharza w pizzerii
kontakt przez OHP - 2016-04-27 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
zakres zada艅 realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosowa膰 si臋 do zalece艅 jad艂ospisu b) pobieranie produkt贸w z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania 偶ywno艣ciowego, niezb臋dnych do przygotowania 艣niadania i obiaduc) kontrolowanie jako艣ci otrzymywanych z magazynu produkt贸w i terminu przydatno艣ci do spo偶yciad) przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i technologi膮 przygotowaniae)wydawanie posi艂k贸wf) utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracyg) organizowanie pracy podleg艂emu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wype艂niony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegaj膮cej si臋 o zatrudnienie -art. 221, 搂 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokument贸w potwierdzaj膮ca wykszta艂cenie, 艣wiadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokument贸w potwierdzaj膮cych dorobek zawodowy, sta偶 pracyTermin sk艂adania dokument贸w: do 3.08.2019 rSpos贸b sk艂adania dokument贸w: osobi艣cie w sekretariacie dyrektora pok贸j nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkni臋tej kopercie lub wys艂ane poczt膮 z dopiskiem Nab贸r na stanowisko kucharz/kucharka
Og贸lnokszta艂c膮ca Szko艂a Baletowa - 2019-06-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Brzoz贸w (podkarpackie)
wg.wniosku
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Gniezno (wielkopolskie)
zapoznanie si臋 z przepisami BHP i PPO呕, obs艂uga klienta, sali konsumenckiej i kasy fiskalnej, kontakt z dostawcami, tworzenie zapotrzebowania na produkty, przygotowywanie potraw zgodnie z menu, przygotowywanie dokumentacji na potrzeby Sanepidu,utrzymywanie czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Dobczyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i gotowanie.
Barbara Pro艣niewska PHU 'BAJKA" w spadku - 2020-01-10 - Franciszk贸w Nowy (艂贸dzkie)
obs艂uga wydawania potraw wraz z ich przgotowywaniem, obs艂uga catering贸w; godz. pracy6-14, 11-19; kontakt osobisty z pracodawca w godz. 8-10
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2017-04-11 - S艂upsk (pomorskie)
samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
praca: BASZTA 呕ODY艃, praca na pe艂en etat lub 1/2 etatu
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONIS艁AW CICHY - 2019-09-11 - 呕ody艅 (wielkopolskie)