KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Kołoczek Katarzyna BOHEME
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.
Data publikacji: 2019-10-25
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków,- organizacja i planowanie zakupów.Praca w pełnym wymiarze czasu pracy od śr. do nd. w godz.: 12:00-20:00. Godziny pracy mogą być dostosowane do możliwości osoby poszukującej pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premie.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejetność gotowania, doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Kołoczek Katarzyna BOHEME
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Młodzieżowa 273, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Młodzieżowa
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: http://www.restauracjaboheme.pl/
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2019
Oferta pracy ważna do: 25.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d4cdf4db1d53d396b7c97926964bdb59
Podobne oferty pracy
* Wykonywanie operacji magazynowych (recepcja, składowanie, przygotowywanie zamówień, załadunki i rozładunki towarów, kompletacja) zgodnie z obowiązującymi procedurami,* Prawidłowe przygotowanie i obieg dokumentów związanych z pracą w magazynie,
FM Polska Sp. z o.o. Mszczonów - 2018-04-24 - Psary (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy pomocników kuchennych
EX-BUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-11 - Jeleń (pomorskie)
PRZYGOTOWTYWANIE I WYDAWANIE POTRAW SPRZĄTANIE STANWISKA PRACE ZWIĄZANE Z KUCHNIĄ
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posilków
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-07-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie, gotowanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji w systemie cateringowym
JUMAR CATERING Wojciech Olszewski - 2017-02-08 - Łęgajny (warmińsko-mazurskie)
kuchnia zimna, gorąca, stanowisko cukiernicze, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
zgodny
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2019-05-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz-sprzedawca
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-07-06 - Namysłów (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków właściwych pod względem kalorycznym, smakowym i estetycznym, porcjowanie posiłków, zabezpieczenie produktów przed zepsuciem
Przedszkole Miejskie Nr 160 - 2016-01-05 - Łódź (łódzkie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2018-04-06 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2015-11-26 - Tychy (śląskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW - 2018-03-06 - Kościan (wielkopolskie)
Kucharz
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-04-25 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie dań
Centrum Rekreacji i Sportu "SZKUTNIK" LEOKADIA SZKUTNIK - 2019-08-20 - Obora (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, zaopatrzenie stanowiska pracy, zapewnienie czystości w kuchni
Markon - 2016-02-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Obróbka art. spożywczych, sporządzanie potraw, napojów, deserów, wydawanie posiłków, planowanie zamówień art. spożywczych. Praca w godzinach 12.00-20.00. Oferta stażu skierowana do osób do 30 roku życia w ramach programu PO WER (osoby do 25 r.ż. mogą zostać objęte wsparciem do 4 miesięcy od rejestracji)
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Gnojnik (małopolskie)
gotowanie obiadów w szkole
Zespół Szkół w Ugoszczy - 2019-01-04 - Ugoszcz (pomorskie)
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
"MIGBUD" Brzuś Waldemar - 2017-06-22 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie; umiejętności; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, przygotowywanie - proponowanie nowego menu, kierowanie kuchnią; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Gliwice (śląskie)
Podstawowe czynności związane z przygotowaniem potraw podawanych na miejscu i na wynos. Wykształcenie ponadgimnazjalne, znajomość podstaw gastronomii, praktyczna wiedza w zakresie wykonywanego zawodu, umiejętność szybkiego przyswajania zakresu obowiązków oraz komunikatywność między pozostałymi pracownikami.
Pizzeria Sorrento - 2016-06-08 - Luzino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
CENTRUM ZDROWIA I RELAKSU "VERANO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- PRZYGOTOWANIE ORAZ WYDAWANIE POSIŁKÓW,
"Katering Fabryka Smaków" Martyna Zrałka - 2019-02-05 - Sękowo (wielkopolskie)
zgodnie z umową
Spółdzielnia Socjalna "Dobry Adres" - 2017-03-17 - Słupca (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza w reatauracji Gościniec "Pod Zającem" . Przygotowywanie dań zgodnie z planem Szefa Kuchni. Praca w godzinach pomiedzy 11.oo a 22.oo również w wolne dni. Umowa zlecenie min. 160 godzin w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Ostrowina (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, zamawianie i odbiór wszystkich towarów. Przestrzeganie higieny sporządzania posiłków, rozdzielanie pracy. Sporządzanie inwentaryzacji oraz inne zlecone.
ROBINSKI TADEUSZ - 2018-12-10 - Browina (warmińsko-mazurskie)