KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER Żodyń oferta pracy ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: praca: BASZTA ŻODYŃ, praca na pełen etat lub 1/2 etatu
Data publikacji: 2019-09-11
Lokalizacja: Żodyń (wielkopolskie)
Pracodawca: ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POLNA 13, 64-212 Żodyń, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca: BASZTA ŻODYŃ, praca na pełen etat lub 1/2 etatu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, POMOC KUCHENNA,KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żodyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wolsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO-HOTELARSKIE ADAM CHOROSZY BRONISŁAW CICHY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Adres pracodawcy:
PONIATOWSKIEGO 19, 64-200 Wolsztyn, powiat: wolsztyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: wolsztyński
Gmina pracodawcy: Wolsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wolsztyn
Ulica pracodawcy: PONIATOWSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wolsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.09.2019
Data dodania oferty pracy: 11.09.2019
Oferta pracy ważna do: 11.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9efdece1e94e5719b3537347d0cf4557
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność
kontakt przez PUP - 2019-08-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłkow, organizacja pracy kuchni podczas nieobecności szefa kuchni.
Dom Wczasów Dziecięcych - 2018-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Kontrola wzrokowa i testowanie płyt głównych (laptopy), obsługa komputera, praca precyzyjna.Godz. pracy : 6-14, 14-22.Mile widziane osoby niepełnosprawne.
Fenix Poland S.A - 2018-01-09 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań i półproduktów, obsługa maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Biała Podlaska (lubelskie)
wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Libusza (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21. Miejsce pracy: lokale należące do firmy American Trading Company we Wrocławiu.
AMERICAN TRADING COMPANY SP. Z O.O. - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-08-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Medyka (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
Operator koparki i koparko ładowarki.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 602 176 788 w godz. 07.00-15.00 lub wysyłanie CV na adres e-mail:biuro (at) delta-sa.com.plPracodawca zapewnia zakwaterowanie.
DELTA Spółka Akcyjna Warszawa - 2017-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
Świadczenie usług polegających na przygotoywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca od 8-16
NASZA SZKOŁA - Niepubliczna Szkoła Podstawowa - 2018-03-15 - Opole (opolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00--15.0015.00-23.00
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2017-07-05 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-04-18 - Tarnów (małopolskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
Gotowanie zgodnie z jadłospisamiWymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku- żywienie zbiorowe min. 6 miesięcy, niezbędna książeczka sanepidowska.Pierwsza umowa na czas określony, następnie umowa na stałePraca w godzinach: 06:00-14:00Wynagrodzenie: miesięczne 2250zł brutto+ 1000zł premiaMiejsce pracy: ul. ARKOŃSKA 4, 71-455 SzczecinMiejsce rekrutacji: ul. Zbożowa 4A Szczecin po wcześniejszym umówieniu się telefonicznym: 502961492
GB SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obowiązki kucharz w kuchni hotelowej
HOTEL&SPA Narie Tomasz Mamiński - 2016-08-25 - Wilnowo (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie stanowiska pracy-przygotowanie posiłków-wydawanie posiłków-sprzątanie stanowiska pracy
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Morągu - 2018-07-20 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dbanie o czystość, opracowywanie menu restauracji, przygotowywanie listy zakupów
X PUB Michał Pul - 2017-08-03 - Białystok (podlaskie)
zorganizowanie pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem wszystkich punktów gastronomicznych wraz z zapleczem konferencyjno bankietowym, nadzór nad przestrzeganiem systemu HACCP oraz zasad higieny i bezpieczeństwa, dbałość o wysoką jakość i sposób podania serwowanych dań oraz napojów, kontrola kosztów i utrzymywanie wskaźników na odpowiednim poziomie (food-cost), analiza sprzedaży i kosztów oraz nadzór nad realizacją założeń budżetowych, prowadzenie gospodarki magazynowej przygotowywanie zamówień i zamawianie towaru, inwentaryzowanie oraz raportowanie, budowanie i zarządzanie zespołem, planowanie i kontrola pracy oraz motywowanie podległych pracowników
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Bytów (pomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw dla konsumentów restauracji. Godz. pracy 7.00-23.00. Kontakt z pracodawcą w godz. 10-18.
"PIAST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-31 - Słupsk (pomorskie)
-przygotowywanie posiłków
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-05-27 - Sulejów (łódzkie)