KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność
Data publikacji: 2019-08-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2019
Data zakończenia pracy: 17.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia, minimum sanitarne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: książeczka sanepidu
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.08.2019
Data dodania oferty pracy: 16.08.2019
Oferta pracy ważna do: 16.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b4e1fa2bcbfdbdccda5d4493c17db886
Podobne oferty pracy
Przygotowanie korespondencji do doręczenia. Doręczanie korespondencji i przekazów pieniężnych. Realizacja planów sprzedażowych dotyczących wybranych usług i towarów. Praca z ludźmi z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi.
"Poczta Polska Spółka Akcyjna" - 2018-03-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty dań. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Violetta Muszyńska - 2018-04-09 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ WE WŁOCŁAWKU - 2018-02-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Białystok (podlaskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wymagane wykształcenie gimnazjalne z doświadczeniem gastronomicznym. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-05-06 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Styś - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie dostaw, przygotowywanie towarów do wysyłki i wywozów
AKUBAT SYSTEM SC H.Kurowiak P.Rutkowski S J - 2016-08-19 - Poznań (wielkopolskie)
witanie gości, podawanie menu, przyjmowanie zamówienia, dostarczanie zamówionych potraw, przyjmownaie zapłaty, wydawanie reszty
FB Invest Group s.c. Maciej Bernat, Grzegorz Bernat - 2019-09-12 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
SŁONECZNE WZGÓRZE JANINA MYSZKA - 2017-06-30 - Bolszewo (pomorskie)
- gotowanie dań m.in.kuchni wschodniej BLINY,PIEROGI,KABACZKI,PIELMIENI- przygotowywanie produkcji według orginalnych przepisów- godziny pracy 11-17;17-23
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Łódź (łódzkie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2017-02-03 - Zawoja (małopolskie)
Restauracja z jedzeniem na wagę specjalizująca się w kuchni polskiej oraz reginalnej (potrawy kuchni światowych) Przyrządzanie posiłków oraz ich wydawanie, obróbka wstępna mięs, przygotowywanie półproduktów, sporządzanie zamówień, praca przy wydawaniu posiłków, tworzenie przepisów i receptur. Umowa na czas określony, praca w godz. 8:00-21:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, dań, zamawianie surowców, kalkulacja zapotrzebowania
Szkoła Przetrwania "AS" Nowikowski Bogusław - 2016-03-16 - Serpelice (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Chlastawa (lubuskie)
obróbka wstępna produktów:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Opieka nad osobą niepełnosprawną podczas zajęć i przerw lekcyjnych, odbiór osoby z samochodu, przewożenie widną lub platformą do pracowni zgodnie z rozkladem zajęć, pomoc przy poruszaniu się po szkole, sporządzanie notatek na lekcji, współpraca z wychowawcą klasy przy opracowywaniu planu imprez i wycieczek klasowych, zapewnienie uczniom opieki w szatni
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. STANISŁAWA STASZICA W BIAŁYMSTOKU - 2018-08-29 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni, dowóz gotowych dań do klienta
MORENA WOJCIECH MUREK - 2017-07-21 - Starkowo (wielkopolskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza w naszej firmie polega na wykonywaniu dań obiadowych według zamówienia zgodnie z ustalonymi recepturami. Dania w przeważającej większość to potrawy kuchni polskiej.
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-12-17 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Dowóz potraw, pizzy do klienta.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2019-09-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - praca w restauacji American Sport w Galerii GołąbkowicePraca w systemie zmianowym :9:00 - 23:00
CH GOŁĄBKOWICE Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2019-03-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
obsługa sekretariatuprace administracyjno-księgowe
Uni- Bis Group spółka z o.o. - 2016-11-04 - Lębork (pomorskie)
- Gotowanie potraw kuchni śląskiej.- Wynagrodzenie: 14 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 12:00-24:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty w PONIEDZIAŁEK, ŚRODĘ I PIĄTEK w godzinach: 12:00-20:00
F.H. "LIMIT" ROMAN NIEMIEC - 2016-11-24 - Chorzów (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-08-07 - Konradów (opolskie)