KUCHARZ/KUCHARKA Łódź oferta pracy Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 640 PLN
Zakres obowiązków: zakres zadań realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosować się do zaleceń jadłospisu b) pobieranie produktów z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiaduc) kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożyciad) przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowaniae)wydawanie posiłkówf) utrzymywanie czystości w miejscu pracyg) organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 3.08.2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Data publikacji: 2019-06-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres zadań realizowanych na stanowisku:m.in.:a) w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosować się do zaleceń jadłospisu b) pobieranie produktów z magazynuna podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiaduc) kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożyciad) przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowaniae)wydawanie posiłkówf) utrzymywanie czystości w miejscu pracyg) organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 3.08.2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 640 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 640 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- UMIEJĘTNOŚĆ- przygotowywanie posiłków wg jadłospisu sporządzonego przez dietetyka szkolnego
Nazwa pracodawcy: Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
- wymagane dokumenty: a)wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie -art. 221, § 1 Kodeksu Pracy, (formularz do pobrania ze strony BIP https://bip.e-cea.pl/1305/oferty-pracy)b)kopia dokumentów potwierdzająca wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjnec)kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracyTermin składania dokumentów: do 3.08.2019 rSposób składania dokumentów: osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub wysłane pocztą z dopiskiem Nabór na stanowisko kucharz/kucharka
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 3/5
Profil działalności pracodawcy: Szkoła
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2019
Oferta pracy ważna do: 11.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?934653a2e8828f55938fe30f51742ca4
Podobne oferty pracy
układanie, pakowanie towaru (praca lekka); sortowanie gotowych produktów; pakowanie gotowych produktów
JOBHOUSE SP. Z O. O. - 2016-08-05 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
obsługa maszyny do wyrobu pierogów
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Grabów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obróbka produktów żywnościowych, utrzymywanie porządku w kuchni. Wykształcenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, doświadczenie zawodowe mile widziane, wymagane są podstawowe umiejętności zawodowe oraz utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca prosi o przesyłanie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Władyslaw, Czesław, Tadeusz Haase Spółka jawna - 2016-05-25 - Dobrzewino (pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- praca w Łodzi przy ul. Felińskiego 16c / ul. Pabianickiej 274- praca w godz. 10:00 - 14:00
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Gotowanie potraw, przygotowywanie karteringu, kuchania polska i międzynarodowa. Praca w Bielsku-Białej, od poniedziałku do niedzieli w godz. 10.00-22.00 według grafiku. PRACA OD GRUDNIA.
"KARCZMA POD LOTNISKIEM" SPÓŁKA CYWILNA AGATA MICHALCZAK, TOMASZ MICHALCZAK - 2018-10-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Zwierzyniec (lubelskie)
Przygotowanie potraw i inne czynności kucharza w żywieniu zbiorowym. Praca w równoważnym systemie pracy, we wszystkie dni tygodnia.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Organizowanie pracy w szkolnej stołówce, bezpośrednie przygotowywanie posiłków.
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Św. Jana Pawła II - 2017-10-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbania o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-02-07 - Tczew (pomorskie)
Obsługa klienta, urządzeń biurowych, prowadzenie dokumentacji portali społecznościowych, org. akcji marketingowych, dbanie o porządek.Praca na umowę zlecenie w godz. 15-19 w Kołobrzegu
Szkoła Językowa Monika Wasilewska - 2018-08-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie pracą pomocników. Obsługa urządzeń kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o właściwą jakość posiłków, smak, wygląd, wielkość porcji. Dbanie o czystość i porządek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie soków, napojów, ciastek, sałatek, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narządzi maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych
HOTEL WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie według receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur. Układanie menu. Składanie zamówień zagranicę.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Produkcja kształtek z pianki polietylenowej- praca na linii zgrzewania.Produkcja kształtek styropianowych- Odbieranie gotowych kształtek z maszyny i pakowanie ich na palety lub do koszy, bez konieczności przestawiania czy ustawiania automatu ( wtryskarki ). Jedna osoba obsługuje 1-2 maszyn. Praca na hali produkcyjnej w pozycji stojącej. Zapewnienie ciągłości produkcji pod względem jakościowym i ilościowym zgodnie z planem produkcji.Wytwarzanie produktów zgodnych z instrukcją kontroli i instrukcją stanowiskową.
HIRSCH® Porozell Sp. z o.o.Pl 93-231 Łódźul. Dąbrowskiego 208-210 - 2015-12-02 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
Zadania wynikające z ustawy o Państwowej Straży Pożarnej
KOMENDA POWIATOWA PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2018-06-25 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i wyrobów, mając na uwadze obowiązujące przepisy kulinarne oraz aktualne karty kalkulacyjne, z których wynika jakie surowce i w jakich ilościach powinny być zużyte do produkcji danego wyrobu, w tym wyrobów cukierniczych i deserów.Dbałość o odpowiednią estetykę i jakość produkowanych i wydawanych potraw, wyrobów cukierniczych i deserów.
Miejskie Centrum Kultury - 2018-11-14 - Ostromecko (kujawsko-pomorskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, umiejętności kulinarne, samodzielna organizacja pracy.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowow Usługowe Krzysztof Sadłocha - 2016-03-24 - Opalenica (wielkopolskie)
obsługa maszyny pakującej, pakowanie proszku mlecznego do worków
kontakt przez PUP - 2015-10-20 - Czechów (lubuskie)
pomoc w przyrządzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzanów (małopolskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej. Obsługa klienta. Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-03-01 - Tychy (śląskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Borowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zimnych i ciepłych
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Słowik (łódzkie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2016-09-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)