KUCHARZ Franciszków Nowy oferta pracy Barbara Prośniewska PHU 'BAJKA" w spadku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i gotowanie.
Data publikacji: 2020-01-10
Lokalizacja: Franciszków Nowy (łódzkie)
Pracodawca: Barbara Prośniewska PHU 'BAJKA" w spadku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:99-311 Franciszków Nowy 10, powiat: kutnowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i gotowanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Franciszków Nowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kutnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bedlno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy kat. B
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Barbara Prośniewska PHU 'BAJKA" w spadku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Adres pracodawcy:
99-311 Franciszków Nowy 10, powiat: kutnowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: kutnowski
Gmina pracodawcy: Bedlno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Franciszków Nowy
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kutnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.01.2020
Oferta pracy ważna do: 10.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d534f791a116ab48cb2c6705eb9c7b9c
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)
montaż zabezpieczeń przeciwpożarowych
FLAMPOL TOMASZ WOZNIAK SPÓLKA KOMANDYTOWA - 2016-08-25 - Góra Puławska (lubelskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-02-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie posiłków,
TELE CATERING S.C. S.OGIERMAN K.OGIERMAN - 2019-11-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Samodzielne wykonywanie dań kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanaie potraw
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Hotel Gołębiewski Tadeusz Gołębiewski - 2017-03-17 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W SUCHEJ BESKIDZKIEJ - 2017-01-24 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
praca jako kucharz
"PEPPERONI" S.C. BARTOSZ TERPIŁOWSKI, JAKUB PALACZ - 2016-07-13 - Poznań (wielkopolskie)
ZGODNY Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Nałęczów (lubelskie)
Obróbka produktów żywnościowych, przygotowywanie posiłków, prace porządkowe na stanowisku
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw. Nadzór nad potrawami wydawanymi z kuchni. Nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Czystość na kuchni i barze.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, burgerów
BISTRO U PRZYJACIÓŁ SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-21 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Kucharz
MICHAŁ BŁASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Żary (lubuskie)
Kucharz kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Sokółka (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI SZEFA KUCHNI
J.W. CONSTRUCTION HOLDING SA - 2016-05-10 - Smolice (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem - kuchnia tradycyjna Praca na terenie domu wczasowego "RESIDENT" w Krynicy MorskiejPraca w okresie od 01.05.2018 - 30.09.2018Wynagrodzenie: 4500zł brutto Praca 12/12, zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie.
Dom Wczasowy "RESIDENT" Solarium Mirosław Wolak - 2018-02-21 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,dań wg.receptur, pieczenie ciast.
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Augustów (podlaskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: przyjmowanie dostaw, rozlokowanie towaru, metkowanie, doradztwo i obsługa klienta, praca tyko w dedykowanym dziale. Równoważny czas pracy, praca do godz. 20:00. Aplikacje przesyłać drogą e-mailową rekrutacja1 (at) merkurymarket.pl.
MERKURY SP. Z.O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2018-07-06 - Rybnik (śląskie)
samodzielne wykonywanie pizzy i innych dań pizzeri, bezpośrednia obsługa klienta , obsługa kasy fiskalnej. Umiejętność wyrabiania ciasta na pizzę,znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2020-01-30 - Kłobuck (śląskie)
przygotwywanie potraw,utrzymanie porzadku w miejscu pracy
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2018-01-11 - Rakoniewice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
BAR WIKTORIA ZBIGNIEW KRAWCZYK - 2019-10-10 - Podgaje (wielkopolskie)
- sprzedaż wyrobów piekarniczych, cukierniczych, loodów- przygotowanie towarów do sprzedaży- bezpośrednia obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- organizowanie zaopatrzenia- dbałość o czystośćPraca na pół etatu: Zawiercie, ul. Kromołowska 15
FHU "MACIUŚ" Michał Zając - 2017-09-04 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej.Miejsce pracy: ul. Krasińskiego 48, 50-450 WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas nieokreslony, godziny pracy od 11-15, praca na 1/2 etatu. Oferta w sali: G
TIEN DUNG Dung Doan Tien - 2019-07-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Świdnica (dolnośląskie)