KUCHARZ- PIEKARZ PIZZERMEN K艂obuck oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ- PIEKARZ PIZZERMEN
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne wykonywanie pizzy i innych da艅 pizzeri, bezpo艣rednia obs艂uga klienta , obs艂uga kasy fiskalnej. Umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋,znajomo艣膰 receptur.
Data publikacji: 2020-01-30
Lokalizacja: K艂obuck (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: K艂obuck, powiat: k艂obucki, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne wykonywanie pizzy i innych da艅 pizzeri, bezpo艣rednia obs艂uga klienta , obs艂uga kasy fiskalnej. Umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋,znajomo艣膰 receptur.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- PIEKARZ PIZZERMEN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: K艂obuck
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂obucki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 18.03.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiej臋tno艣膰 wyrabiania ciasta na pizz臋, znajomo艣膰 receptur
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 obs艂ugi kasy fiskalnej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂obucku
Adres pracodawcy:
D艂ugosza 114, 42-100 K艂obuck, powiat: k艂obucki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂obucki
Gmina pracodawcy: K艂obuck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: K艂obuck
Ulica pracodawcy: D艂ugosza
Numer budynku pracodawcy: 114
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Dzia艂alno艣膰 gastronomiczna
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂obucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 20.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3f7857f2b7d6eb78f0094096693be7ce
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kierowanie pojazdem ci臋偶arowym w ruchu mi臋dzynarodowym, g艂贸艂wnie kraje wschodnie
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rydzyna (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni korea艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ustro艅 (艣l膮skie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2020-05-14 - 艁uk贸w (lubelskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie pizzy.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "KRYSLEX" KRZYSZTOF ZACHARA - 2016-08-26 - Brzesko (ma艂opolskie)
konserwator maszyn i urz膮dze艅 d藕wigowych
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie zup, przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczy艅, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci. Dyspozycyjno艣膰 od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozi艅ska-艁uckiewicz - 2016-05-12 - S艂ubice (lubuskie)
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-09-18 - Jab艂o艅skie (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni, przygotowanie da艅 kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej.Praca na czas okre艣lony: 3 lata III zmiany: 06.00 - 14.00/14.00 - 22.00/ 22.00 - 06.00
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
LA ROSSA- Tomasz Matlak - 2017-06-05 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Obs艂uga pieca do pizzy opalanego drewnem.
kontakt przez PUP - 2020-09-01 - Sanok (podkarpackie)
- przyj臋cie towaru- zamawianie towaru- przyjmowanie zam贸wie艅- przygotowywanie sur贸wek, mi臋sa, da艅- obs艂uga kasy - sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Leszno (wielkopolskie)
-Przygotowywanie dania od produktu do gotowej potrawy, prowadzenie dokumentacji,-Po 3 m-cach umowa o prac臋 na czas nieokreslony,-Praca zmianowa mi臋dzy 10:00 - 17:00-Kontakt telefoniczny 881-288-878
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-10-23 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo Us艂ugowa Katarzyna Motas-Stabry艂a - 2017-12-12 - 艁ukowe (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej. Praca na etat ( 20 godz./tyg), od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Raszyn (mazowieckie)
jw.
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. "Matysiak贸w" - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-08-20 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Bran偶a gastronomiczna.Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej, orientalnej na podstawie receptur dla tej kuchni.Praca w godz. 8-14 i 16-22
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, r贸wnowa偶ny system czasu pracy; wysoko艣膰 wynagrodzenia 2500+ premia
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-01-05 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie pizzy oraz innych potraw, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Lel贸w (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska, moga by膰 osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Praca w Sma偶alni Ryb. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
KAJA WIOLETTA KRZ膭KA艁A - 2017-11-06 - Rybnik (艣l膮skie)
planowanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, rozliczanie satn贸w magazynowych towaru na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie dokumentacji HACCP, uk艂adanie menu, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni, kontrola dat wa偶no艣ci(godziny pracy 12-19)
kontakt przez PUP - 2020-07-20 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)