KUCHARZ Słubice oferta pracy Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PL. PRZYJAŹNI 7, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Hotel Restauracja "Anka" Anna Mrozińska-Łuckiewicz
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE DO PRACY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: ANNA MROZIŃSKA- ŁUCKIEWICZ
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2016
Oferta pracy ważna do: 01.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków wg. zamówienia
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Sieroty (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o higiene i czystość w kuchni. Współpraca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz współprca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Oświęcim (małopolskie)
Wykonywanie pizzy, dań typu fast-food, hot-dogi, hamburgery
USŁUGI FINANSOWE KRZYSZTOF JAKUBOWSKI - 2018-03-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
realizacja zamówień, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Piła (wielkopolskie)
PROWADZENIE PROCESU PRODUKCJI
LERG SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-09 - Pustków-Osiedle (podkarpackie)
1. Zapoznanie się z urządzeniami (jak działają, konserwacja, czyszczenie, obsługa) 2. Zapoznanie się z produktami stosowanymi do produkcji potraw3. Kontakt z klientem, obsługa telefoniczna, przyjmowanie zamówień4. Przygotowywanie potraw samodzielnie5. Przyjmowanie towaru, składanie zamówień, zaopatrywanie w produkty6. Samodzielna praca- wykonywanie zadań wszystkich wymienionych powyżej - szkolenie się
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar "El Jot" - 2017-11-03 - Białystok (podlaskie)
Przyrządzanie kanapek, wypiekanie kanapek, produkcja potraw, utrzymanie czystości
Izabela Kuzimowicz - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
Zespół Szkół Centrum Kształecenia Rolniczego im. Osadników Wojskowych - 2019-05-22 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
.
RESTAURACJA TAPAS 3/4 RYSZARD GODLEWSKI - 2018-11-06 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
przygotowanie dań obiadowych
XLUP Kolondra Jarosław - 2016-04-15 - Cieszyn (śląskie)
jw
Enterprise s.c. - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, przygotowywanie sosów
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
organizowanie sieci sprzedaży także w Chinach, analizowanie rynku oraz sporządzanie umów i zamówień towarowych, kontakt z chińskim zarządem, zamawianie towaru w języku chińskim, wykonywanie prac zleconych przez zarząd i inne, zastępowanie innych pracowników w razie ich choroby lub nieobecności
PENG SHUO Sp. z o. o. - 2018-11-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kasjer sprzedawca: dbanie o porządek, saldo kasy, obsługa kasy fiskalnej, terminali płatniczych, obsługa klientów, dbanie o prawidłowe rozmieszczenie towaru oraz prawidłowe oznaczenie cen, przygotowanie zwrotów, przyjazne witanie i żegnanie gości. Oczekiwania wobec kandydatów: znajomość zasad obsługi klienta, doświadczenie na podobnym stanowisku(dodatkowym atutem). Praca na terenie Kownat-MAJALAND.
KOWNATY PARK I SPÓŁKA Z O. O. - 2018-09-14 - Kownaty (lubuskie)
Szlifowanie metalu, montaż konstrukcji stalowych, prace ślusarskie, praca na wysokości powyżej 3 metrów, przygotowanie materialu do spawania.
Mayak sp. z o.o. - 2018-05-14 - Bębło (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, - współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistcznych, - zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), - kontrola jakości wykorzystywanych do produkcji produktów, - składanie zapotrzebowania na półproduktydo produkcji posiłków do kierownika obiektu. Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA - 2019-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań, pizzy
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. Ćwiklińskiej 18. Przygotowywanie surowców, przyrządzanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁODZI - 2017-02-14 - Łódź (łódzkie)
OBCINANIE ZALEWEK I NADLEWÓW, SZLIFOWANIE NIERÓWNOŚCI ODLEWÓW
Fabryka Urządzeń Mechanicznych CHOFUM - 2017-02-10 - Chocianów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej według tradycyjnych
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie 5 posiłków dziennie, gotowanie, przestrzeganie norm sanepidowskich.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-19 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)