KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Kędzierzyn-Koźle oferta pracy "OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań, pizzy
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: "OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOSMONAUTÓW 2, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań, pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. wyk. zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczeniePraca: poniedziałek-czwartek 13-23; piątek-sobota 13-24; niedziela 12-20.
Nazwa pracodawcy:
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
Kilińskiego 1, 47-303 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: PRODUKCJA OBUWIA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dzienna produkcja potraw. Wymagane wykształcenie średnie, 8 lat doświadczenia, chęci do pracy. Praca Galeria Łódzka
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
praca na indywidualnym stanowisku fryzjerskim, strzyżenie tradycyjne i nowoczesne fryzur damskich i męskiech, stylizacja fryzurmęskich oraz damskich, koloryzacja, zabiegi pielęgnacyjne, modelowanie, upięcia, trwała
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku.Praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-12-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zamawiane produktów, produkcja wyrobów, organizacja pracy w pracowni.Praca w Wilamowiacach.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych, po 30 roku życia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Wilamowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Patroszenie, filetowanie ryb, obsługa pieca konwekcyjnego, wędzenie. Przyrządzanie dań kuchni zimnej i ciepłej oraz deserów.
PSTRĄGOWO GRZEGORZ JAKIMIAK - 2018-08-27 - Chełm (lubelskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 7.30-13.30
Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Smołdzinie z siedzibą w Gardnie Wielkiej - 2016-08-22 - Gardna Wielka (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców półproduktów i wyrobów gotowych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Płońsk (mazowieckie)
- sporządzenie posiłków- wprowadzanie i sporządzanie nowych potraw- planowanie zakupu produktów
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
wykonywanie dań kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Śrem (wielkopolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ciast, na imprezy okolicznościowe
Firma Handlowo - Usługowa "AMOR - TRANS 2" Załęska Aneta - 2016-04-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Żory (śląskie)
- przygotowywanie potraw zimnych i gorących, pieczenie ciast, mięs.
P.U.T WIKA BARBARA BRONICKA JASKÓLSKA - 2018-04-17 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowane potrawy
P.W. "FERDYNAND" S.C. D.ABRAMCZUK, A.BARANOWSKI, D.KOŁODZIEJ - 2016-11-09 - Tarnowskie Góry (śląskie)
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2015-12-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
cv
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Skorochów (opolskie)
Mechanik samochodów dostawczych
Car Service s.c. - Andrzej Wrodziński - 2018-04-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-07-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
utrzymanie ładu i porządku zgodnie z przyjętymi zasadami, sprzątanie po zakończeniu zajęć, sprawdzanie zamkniecie drzwi i okien, zabezpieczanie kluczy
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4 - 2016-11-04 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2017-03-23 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-08-08 - Wołowice (małopolskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
-przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem restauracji-dbałość o estetykę potraw-utrzymanie porządku w miejscu pracy-umiejętność organizacji imprez zbiorowychGodziny pracy: 14.00- 21.00. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7.00- 11.00 Golf Zajazd
ARMO Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku. Oferta przeznaczona również dla osób z orzeczeniem niepełnosprawności
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2016-10-21 - Tychy (śląskie)
Opieka nad dziećmi.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony od 01.01.2017r.-31.03.2017r.Miejsce wykonywania pracy: Orzesze lub Mikołów lub Łaziska G.Praca w godzinach: 6-18, 18-6 pn-ndz. (system równoważny)
Dom Dziecka w Orzeszu - 2016-12-20 - Orzesze (śląskie)