KUCHARZ (OBR脫BKA WST臉PNA) K/M Warszawa oferta pracy Enterprise s.c.

Stanowisko: KUCHARZ (OBR脫BKA WST臉PNA) K/M
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-11-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Enterprise s.c.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:CHMIELNA 132/134, 00-805 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (OBR脫BKA WST臉PNA) K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), znajomo艣膰 kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej. Obowi膮zki: praca na kuchni gor膮cej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w.[Spos贸b aplikowania: CV na e-mail: e.rot (at) neostrada.pl - istnieje mo偶liwo艣膰 przeprowadzenia wst臋pnej rozmowy z pracodawc膮 przed wys艂aniem dokument贸w aplikacyjnych zawieraj膮cych dane osobowe lub osobi艣cie, telefonicznie: 501 592 500 lub osobi艣cie: ul. Chmielna 132/134]
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Enterprise s.c.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
CHMIELNA 132/134, 00-805 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: CHMIELNA
Numer budynku pracodawcy: 132/134
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.11.2018
Data dodania oferty pracy: 14.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 obiadowych. Praca na terenie bazaru TOMEX. Praca w godz. 8-16 lub 10-18 od poniedzia艂ku do soboty.
BAR POD BRZ脫ZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2016-11-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych, samodzielne wykonywanie obowi膮zk贸w na stanowisku pracy
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2016-12-05 - Brzeg (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Przygowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
poszukiwanie nowych rynk贸w zbytu, zarz膮dzanie zespo艂em, utrzymywanie relacji z kluczowymi klientami, realizacja plan贸w sprzeda偶y
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Brenna (艣l膮skie)
Przygotowywanie samodzielnie posi艂k贸w obiadowych, produkt贸w garma偶eryjnych i imprez okoliczno艣ciowych.Wymagania:- wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- sta偶 pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Upo艣ledzeniem Umys艂owym Ko艂o w Stargardzie Szczeci艅skim - 2015-12-03 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
飪糧najomo艣膰 i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.飪糚rzygotowywanie potraw i da艅 wg opracowanych receptur.飪糚rzestrzeganie prawid艂owych proces贸w technologicznych podczas procesu gotowania.飪糳ba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni膮 temperatur臋 przyrz膮dzanych posi艂k贸w.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czelad藕 - 2017-09-19 - Czelad藕 (艣l膮skie)
1/2 etatu; 8 z艂 netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Chomi膮偶a Szlachecka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSP脫LNICY, SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-03-11 - P艂ock (mazowieckie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych-przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶uciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad偶era-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadz贸r nad jako艣cia serwowanych da艅.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wroc艂aw Pasa偶 GrunwaldzkiKontakt z pracodawc膮: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie i przygotowywanie potraw i da艅 na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, wschodniej (wieczorki tematyczne w hotelu).
DOM INWEST T.iE. Japtok Sp.Jawna - 2017-03-29 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Kucharz
F.H.U. "LIGARA" Andrzej Ligara - 2018-01-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Zatrudni臋 kuchark臋 (kucharza) do pracy w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych. Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2017-02-16 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Nauka gotowania wg przepis贸w obowi膮zuj膮cych w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni przy sporz膮dzaniu da艅 gor膮cych, kebab贸w, mix-贸w, tortilli, zapiekanek, gyros贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Sylwester Go艂aszewski - 2018-01-16 - Zambr贸w (podlaskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Kucharz gotuj膮cy a'la carte i obs艂uguj膮cy imprezy.
PA艁AC K艁ANINO - 2016-01-20 - K艂anino (pomorskie)
Bran偶a gastronomiczna
STANIS艁AW BIA艁KOWSKI - 2017-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprzedawca
METIK s.c. Maria i Ryszard Piek艂o - 2016-03-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posi艂k贸w,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SI脫STR MI艁OSIERDZIA - 2018-11-06 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca w godz. 6-14, 12-20, 7-19. Mo偶liwo艣膰 zakwaterowania.
Uzdrowisko Ko艂obrzeg S.A. - 2018-03-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-
DPS dla Doros艂ych Z.S.M.M.M. (Orionistek) w Kole - 2018-10-03 - Ko艂o (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PHU KLIMAT G艂膮b Karina - 2017-12-19 - 呕ory (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)