KUCHARZ Biała Podlaska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 057,6 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, prowadzenie dokumentacji HACCP, układanie menu, dbanie o czystość i porządek w kuchni, kontrola dat ważności(godziny pracy 12-19)
Data publikacji: 2020-07-20
Lokalizacja: Biała Podlaska (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, prowadzenie dokumentacji HACCP, układanie menu, dbanie o czystość i porządek w kuchni, kontrola dat ważności(godziny pracy 12-19)
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biała Podlaska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Biała Podlaska
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0661
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Data zakończenia pracy: 02.02.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wykształcenie o kierunku/specjalności: kucharz
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5651430081
danePracodawcy_regon: 384844269
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Adres pracodawcy:
Brzeska 101, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Biała Podlaska
danePracodawcy_kodPowiatu: 0661
Gmina pracodawcy: Biała Podlaska
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Biała Podlaska
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922018
Ulica pracodawcy: Brzeska
Numer budynku pracodawcy: 101
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białej Podlaskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 20.07.2020
Oferta pracy ważna do: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2020
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?83c244afd5062838541d4b4239ee039f
Podobne oferty pracy
Kucharza
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Susiec (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków na kuchni.Pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie, w następnych miesiącach możliwość zawarcia umowy o pracę
HOTEL RACIBOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-08 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posiłków kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
ZABIEGI TWARZY, SZYI I DEKOLTU, MANICURE, PEDICURE (KALSYCZNY I HYBRYDOWY), OPRAWA OKA ( HENNA Z REGULACJĄ), DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY I W MIEJSCU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ WYKONYWANIA ZABIEGÓW NA TWARZ, MANICURE, PEDICURE, HENNA, DYPLOM UKOŃCZENIA STUDIÓW WYŻSZYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK STAŻUPRACA W GODZINACH 09:00 DO 17:00; 12:00 DO 20:00
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa wycinarki laserowej TRULASER 3030, operator wózka widłowego
Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Techniki i Aparatury Medycznej - 2020-01-16 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków, potraw, zamawianie półproduktów u dostawców
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Złotoryja (dolnośląskie)
-
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY - 2016-01-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Tczew (pomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni arabskiej, przygotowanie kebaba
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Łęczna (lubelskie)
sporządzanie posiłków dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw a'la carte, utrzymanie wysokich standartów wydawanych dań, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
DOMOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny
"NA WZGÓRZU" Bożena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2017-05-17 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
OPIEKA NAD DZIEĆMI
ŻŁOBEK SMYK MAGDALENA MARCINIAK - 2019-07-03 - Malbork (pomorskie)
j.w.
Przedszkole Nr 156 - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
konserwacja maszyn przemysłowych
ZAKŁAD ELEKTROMECHANICZNY "ELTROM" WALDEMAR ZDANOWICZ - 2018-10-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Częstochowa (śląskie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-11-04 - Sanok (podkarpackie)
- praca przy produkcji drzwi i okien
kontakt przez OHP - 2020-03-03 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
1. pobieranie i ocena surowców, półproduktów do produkcji, 2. obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), 3. gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, 4. wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, 5. posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami gastronomicznymi i ich bieżąca konserwacja, 6. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne konfekcjonowanie gotowych dań, 7. utrzymywanie czystości.
IJK S.A. - 2020-01-15 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań i kolacji, gotowanie obiadów dla dzieci i gości hotelowych, przygotowanie posiłków na spotkania okolicznościowe (chrzciny, komunie, spotkania rodzinne i biznesowe).
Diecezjalny Dom Formacyjny DDF w Nysie - 2018-12-20 - Nysa (opolskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2017-06-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Stawnica (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KUCHARZ KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
dbanie o porządek na stanowisku pracy, przyjmowanie dostaw, przestrzeganie zasad haccp
PREMIUM FOOD RESTAURANTS SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie podstawowe lub zawodowe kierunkowe, mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie, aktualna książeczka sanepidu, znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; obróbka wstępna warzyw, owoców i innych art. spożywczych, dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2020-01-13 - Gliwice (śląskie)