KUCHARZ Częstochowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
Data publikacji: 2019-01-09
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 6-miesięczne doświadczenie potwierdzone referencjami (ustnymi lub pisemnymi) od byłego pracodawcy, brak nałogów, sprawność fizyczna, umiejętność przygotowywania potraw.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Szymanowskiego 15, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Szymanowskiego
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2019
Oferta pracy ważna do: 28.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-17 - Słupsk (pomorskie)
x
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2017-01-10 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej, kuchni wschodniej, dań zawartych w menu restauracji.
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2018-02-21 - Mielec (podkarpackie)
Sprzątanie w CAO na wzgórzu
Centrum Aktywnej Odnowy "Na Wzgórzu" M. Farasiewicz - 2016-05-18 - Odargowo (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów,- serwowanie dań,- dbanie o czystość i higienę osobistą,- zapoznanie się z systemem HACCAP,- zapoznanie się z menu restauracji i nauka przygotowywania tych dań,- nadzór nad jakością dostarczanej żywności- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Staszów (świętokrzyskie)
do przyuczenia
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2017-04-04 - Białystok (podlaskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
• przyjmowanie, wysyłanie i rejestrowanie korespondencji przychodzącej i wychodzącej we właściwych urządzeniach ewidencyjnych dokumentów, • rozdzielanie korespondencji zgodnie z dekretacją adresata i przekazywanie jej do właściwych komórek organizacyjnych, • prowadzenie ewidencji pieczęci i stempli służbowych oraz elektronicznych nosników informacji, • przygotowywanie, rejestrowanie urządzeń ewidencyjnych oraz wydawanie na karty RWD zainteresowanym osobom, • odbieranie i wysyłanie poczty droga elektroniczną oraz obsługa skrzynki E-PUAP, • prowadzenie rejestru aktów normatywnych (decyzje, zarządzenia, porozumienia, wytyczne), • organizacja i prowadzenie prac związanych z brakowaniem i niszczeniem jawnej dokumentacji BC zgodnie z jednolitym rzeczowym wykazem akt,
Nadwislański Oddział Straży Granicznej - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Obsługa wytłaczarki w tym uruchamianie i wygaszanie produkcji, obcinanie nadlewów, sztaplowanie, znajomość technologii PCV
PPHU MARKAB - 2016-03-01 - Sufczyn (mazowieckie)
przygotowywanie dań sushi, dania zimne i gorące, dania z grilla, maki, zupy, z owoców morza,
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Ząbki (mazowieckie)
Kucharz
Andrex-Dąbrowski Spółka Jawna - 2016-03-11 - Brzyście (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-12-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw w oparciu o recepturę kuchni ukraińskiej, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (małopolskie)
utrzymanie czystości na zewnątrz obiektu, koszenie trawy, grabienie liści, przycinanie krzewów, odśnieżanie
INWEMER SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Spawanie drobnych elementów i stelaży do mebli.
PLASTMET P.P.H.U. STANISŁAW CYMBALISTA - 2019-01-29 - Nysa (opolskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
INTER SECURITY GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań ciepłych i zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-05-05 - Międzyrzecz (lubuskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia, praca w godz. 10-24
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-07-06 - Suchoraba (małopolskie)
prace przy produkcji soków owocowo-warzywnych
"VICTORIA CYMES" SP. Z O. O. WAŁCZ - 2018-02-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-11-28 - Kartoszyno (pomorskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15od 15-23Praca w soboty i niedziele.
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-05 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie i gotowanie posiłków,nadzorowanie procesem produkcji, nadzorowanie wydawania , podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
Wykonywanie prac przy produkcji żywności - Pierogi.
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Łódź (łódzkie)
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Lublin (lubelskie)