KUCHARZ Białystok oferta pracy Hotel Gołębiewski Tadeusz Gołębiewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: Hotel Gołębiewski Tadeusz Gołębiewski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pałacowa 7, 15-064 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w restauracji, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Hotel Gołębiewski Tadeusz Gołębiewski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Pałacowa 7, 15-064 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Pałacowa
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2017
Oferta pracy ważna do: 17.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)
przygotowywanie i obróbka wstępna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie preparacji
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2018-07-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Akceptacja, kontrola i przechowywanie żywności, przygotowanie przystawek i serwowanie zimnych dań, przygotowywanie wszelkiego rodzaju dań w ramach obiadokolacji i dla restauracji à la Carte. Czyszczenie i konserwacja przestrzeni roboczych i sprzętu, udział w inwentaryzacji, obsługa zamówień.
kontakt przez OHP - 2018-03-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków (głównie pizza) oraz obsługa kasy fiskalnej - przyjmowanie należności (pracodawca oferuje przyuczenie). Umowa o pracę, praca w godz. 11:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
Wykształcenie kierunkowe; wymagane doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; umowa na czas określony; miejsce pracy Gliwice;
LAVION Wojciech Łobodziec - 2016-08-29 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i nowych recpetur kuchni kreolskiej
NOLA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
1.Znajomość i przestrzeganie obowiązującego prawa wewnętrznego (regulaminów, procedur, instrukcji, itp. obowiązujących u pracodawcy).2.Wykonywanie poleceń przełożonych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czystości pomieszczeń kuchni.3.Znajomość zasad obsługi sprzętu kuchennego. 4.Znajomość procesówtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posiłków na oddziały.6. Pobieranie próbek żywnościowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpadów komunalnych i bioodpadów oraz ich transport.9.Zgłaszanie Szefowej Kuchni braków w sprzęcie lub wad bądź ustereksprzętu. 10.Dbanie o właściwy stan sanitarno-higieniczny urządzeń ipomieszczeń. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Łosice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-06-30 - Lubawka (dolnośląskie)
Umiejętność pracy na stanowisku kucharza
Firma Handlowo Usługowa " JEMES" Szota Józef - 2018-02-02 - Zawiercie (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-07-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków,- stosowanie zasad higieny pracy- przestrzeganie standardów restauracji dot. przygotowywania posiłków
DERKSEN POLSKA SP. Z O. O. /PPP Gliwice - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie świeżych soków, szejków owocowych, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zakładzie gastronomicznym w godz. 7-15, kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-15
"GASTRO-FEM" Catering - 2016-03-15 - Bolesławice (pomorskie)
Prace związane ze wznoszeniem budynków wielorodzinnych oraz termomodernizacją budynków. Praca w Siedlccach i Mińsku Mazowieckim (pracodawca zapewnia dowóz z Siedlec)
Hubert Radzikowski Inwestycje Budowlane DRACO - 2016-05-24 - Siedlce (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MIRJAN S.C. Mirosław Plebanek,Anna Plebanek - 2018-06-14 - Radłów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie zbiorowego żywienia zgodnie ze standardami.
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-01-24 - Kraków (małopolskie)
w/g stanowiska
Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach - 2017-01-30 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków typu KEBABI zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00Bar Doner Kebab
Doner Tomasz Hudy - 2016-06-17 - Mielec (podkarpackie)
planowanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, dbanie o jakosc potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań i posiłków kuchni tajskiej (spring rolls, thai rolls itp.), dbanie o czystość urządzeń i pomieszczeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Piaseczno (mazowieckie)