KUCHARZ Dąbrowa Tarnowska oferta pracy HOTEL CRISTAL PARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie, sporządzanie potraw i napojów, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Pracodawca: HOTEL CRISTAL PARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 2A, 33-200 Dąbrowa Tarnowska, powiat: dąbrowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie, sporządzanie potraw i napojów, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dąbrowa Tarnowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dąbrowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1204
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dąbrowa Tarnowska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum rok doświadczenia na stanowisku kucharza, badania sanepidowskie.
Nazwa pracodawcy:
HOTEL CRISTAL PARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8730009242
danePracodawcy_regon: 85023680700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
Adres pracodawcy:
R. Traugutta 5, 33-101 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
danePracodawcy_kodPowiatu: 1263
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0981570
Ulica pracodawcy: R. Traugutta
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Tarnowskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d8e091435d295225d5a9521070be0325
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej - w szczególności tajskiej, umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
DONG NAM Sp. z o.o. - 2018-03-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)
monitorowanie rynku pracy pod względem popytu i podaży, organizowanie sieci sprzedaży, promowanie produktu, nawiązywanie i utrzymywanie zagranicznych kontaktów handlowych zza wschodniej granicy (Rosja , Ukraina), kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Sulęcin Włościański (mazowieckie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-09-25 - Łuków (lubelskie)
Kucharzprzygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu na restauracji
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni gorącej i zimnej zg. z recepturami oraz standardami hoteluprzeprowadzanie wstępnej oraz termicznej obróbki surowcówprezentacja i dekoracja potraw dbanie o odpowiednią estetykę potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz na terenie kuchni rozdzielanie pracy między pomocników kuchennychwydawanie poleceń personelowi pomocniczemu w języku ukraińskim
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Józefów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej ( MARYNATA TIKKA, TIKKA MASALA) i malezyjskiej ( ASAM LAKSA, NASI LEMAK, ROTI CANAI) według orginalnych przepisów,robienie sosu teriyaki według receptur orginalnych.Praca w godzinach 8.00-15.00, 15.00-21.00.Miejsce pracy: Rzgów ul. Żeromskiego 8, 95-030.
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych i Termoizolacyjnych Centro-Kor - 2016-03-23 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w restauracji.
Gościniec Legenda Łukasz Mieszkowski - 2016-09-30 - Płock (mazowieckie)
Pracownik ochrony oraz nadzór nad obiektem i mieniem.
SERIS KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-05 - Mońki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, znawstwo zasad żywienia zbiorowego dzieci w wieku 3-6 lat.
Przedszkole Miejskie nr 130 w Łodzi - 2020-10-21 - Łódź (łódzkie)
Składanie i łączenie elementów na podstawie rysunku technicznego, przygotowanie materiałów do montażu (piłowanie, szlifowanie, gięcie, wiercenie), montaż wyprodukowanych elementów (ram).Zlecenia na terenie całego kraju.Umowa na 24 miesiące
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Zabrze (śląskie)
-
Firma Remontowo-Budowlana RAMBUD Jolanta Jerzy Ramczykowscy, Zajazd Florencja - 2019-03-05 - Nowy Klincz (pomorskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym ciasta, napoje, desery z zastosowaniem szatkowanicy, blendera, maszyny wilk; utrzymywanie czystości w kuchni i innych pomieszczeniach produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-15 - Lublin (lubelskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąc pracy.Rozkład czasu pracy 06:00 - 12:00 i 12:00 -18:00
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywnie posiłków na wesela
Piotr Szostak - 2016-01-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej ( martynata Tikka, Tikka Masala) i malezyjskiej ( Asam Laksa, Nasi Lemak, Roti Canai) według oryginalnych przepisów, obsługa Sensor SRM
kontakt przez PUP - 2020-11-24 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Adriana Ługowska - 2018-04-06 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie potraw typu fast food w tym kebabów, dbanie o porządek miejsca pracy, dostarczanie potraw do klientów
UNAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-21 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków i dań według menu
HOTEL CONTINENTAL SC - 2019-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2019-08-02 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)