KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Rzg贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 3聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej ( MARYNATA TIKKA, TIKKA MASALA) i malezyjskiej ( ASAM LAKSA, NASI LEMAK, ROTI CANAI) wed艂ug orginalnych przepis贸w,robienie sosu teriyaki wed艂ug receptur orginalnych.Praca w godzinach 8.00-15.00, 15.00-21.00.Miejsce pracy: Rzg贸w ul. 呕eromskiego 8, 95-030.
Data publikacji: 2019-10-24
Lokalizacja: Rzg贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Rzg贸w, powiat: 艂贸dzki wschodni, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej ( MARYNATA TIKKA, TIKKA MASALA) i malezyjskiej ( ASAM LAKSA, NASI LEMAK, ROTI CANAI) wed艂ug orginalnych przepis贸w,robienie sosu teriyaki wed艂ug receptur orginalnych.Praca w godzinach 8.00-15.00, 15.00-21.00.Miejsce pracy: Rzg贸w ul. 呕eromskiego 8, 95-030.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzg贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzki wschodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Umiej臋tno艣膰 robienia sosu teriyaki wed艂ug receptur oryginalnych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Znajomo艣膰 specyfiki kuchni azjatyckiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania tradycyjnych da艅 z kuchni indyjskiej i malezyjskiej.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 pracy pod presj膮 czasu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy 艁贸d藕-Wsch贸d
Adres pracodawcy:
Cz臋stochowska 40/52, 93-121 艁贸d藕, powiat: m. 艁贸d藕, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: m. 艁贸d藕
Gmina pracodawcy: 艁贸d藕
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁贸d藕
Ulica pracodawcy: Cz臋stochowska
Numer budynku pracodawcy: 40/52
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy 艁贸d藕-Wsch贸d
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 15
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 14.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b1490498432f9b86702a3d0be4f0bcec
Podobne oferty pracy
praca w systemie r贸wnowa偶nym; ochrona obiekt贸w, obszar贸w i urz膮dze艅 powierzonych do ochrony, konwojowanie os贸b i mienia powierzonego do ochrony, wykonywanie czynno艣ci osoby transportuj膮cej, kontrola ruchu osobowo-materia艂owego i pojazd贸w na terenie chronionego obiektu, podejmowanie interwencji w zwi膮zku z zaistnia艂ymi zagro偶eniami, prowadzenie dokumentacji konwojowej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procedurami; miejsce wykonywania pracy: Szczecin
POCZTA POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-01-24 - Stargard (zachodniopomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie i do艣wiadczenie bez znaczenia,Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
MAREK NOWAKOWSKI - 2018-05-09 - Ko藕min Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa "Iskierka " Iwona 艁awruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
wed艂ug zakresu obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i pieczenie ciast
Konwikt Kap艂an贸w Warmi艅skich - 2016-09-06 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-08-05 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
prace gospodarcze
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Marcisz贸w (dolno艣l膮skie)
Opieka nad osobami starszymi w Pensjonacie Radosna Jesie艅, pomoc w czynno艣ciach 偶ycia codziennego
"MIDYKO" BOGUMI艁A DYLEWICZ - 2015-11-17 - Przybroda (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Hel (pomorskie)
- pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w.
RESTAURACJA - PIZZERIA - BAR "LOS AMERICANOS" IZABELA ZABROCKA - 2016-09-16 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
gotowanie potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋 podawanych da艅, dba艂o艣膰 o porz膮dek na stanowisku pracy. Praca na pe艂en etat od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 8-16; 13-21
Bon Apetito Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Gospodarstwo Agroturystyczno Rybackie Zdzis艂aw 膯wieczkowski - 2018-07-19 - Lubasz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz 艣r贸dziemnomorskiej
SOPREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-22 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w sniadan. dla go艣ci hotelowych, da艅 goracych, przygotowanie surowc贸w do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Paw艂贸wek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz w restauracji serwuj膮cej polsk膮 kuchni臋.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
PIERO呕ARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-04-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
gotowanie posi艂k贸w
JACEK ZAJ膭C HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2018-03-29 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Do podstawowych zada艅 pomocy kuchennej nale偶y pomoc szefowi kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w, krojenie mi臋s, ser贸w, w臋dlin, mas艂a, warzyw, obieranie ziemniak贸w oraz innych warzyw oraz mycie naczy艅 (garnki, patelnie, zastawy sto艂owe itp.) oraz sprz膮tanie kuchni (mycie pod艂贸g, dezynfekcja, mycie patelni, pieca itp.), dbanie o czysto艣膰 cz臋艣ci wsp贸lnych w domu wczasowym.
F.H.Renata Holboj - 2019-01-07 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Gorlice (ma艂opolskie)
Szef kuchni- przygotowywanie posi艂k贸w, catering贸w, wesel itp.
RESTAURACJA ZBYSZKO BOGDANIEC UL. MICKIEWICZA 25 - 2018-03-16 - Bogdaniec (lubuskie)
- Przygotowywanie potraw dla dzieci w przedszkolu. Praca r贸wnie偶 przy dostawie potraw.- Wynagrodzenie: 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.-
DARIO DARIUSZ GRZYBOWSKI - 2017-05-30 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w prowadzenie kuchni
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "CRISTAL" Dominika Bogdanowicz-Sudo艂 - 2016-05-23 - Malbork (pomorskie)
GOTOWANIE
RESTAURACJA WINNICA - 2018-06-25 - Po艂aniec (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie 偶ywno艣ci g艂贸wnie z zakresu da艅 zimnych, przek膮sek oraz wyrob贸w cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomys艂owo艣膰 w przygotowywaniu prezentacji da艅 zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu jak r贸wnie偶 opieka i kontrola sprz臋tu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasob贸w kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Prace hydrauliczne.
DOMMARCREO Mariusz B艂aszczyk - 2017-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
kontakt przez OHP - 2019-10-15 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)