KUCHARZ Łódź oferta pracy Przedszkole Miejskie nr 130 w Łodzi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 900 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, znawstwo zasad żywienia zbiorowego dzieci w wieku 3-6 lat.
Data publikacji: 2020-10-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Przedszkole Miejskie nr 130 w Łodzi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podhalańska 18, 93-224 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, współtworzenie jadłospisów, znawstwo zasad żywienia zbiorowego dzieci w wieku 3-6 lat.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: szkolenie minimum sanitarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kurs kucharza
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Miejskie nr 130 w Łodzi
danePracodawcy_nip: 9820331611
danePracodawcy_regon: 000221758
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Podhalańska 18, 93-224 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Podhalańska
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.10.2020
Oferta pracy ważna do: 30.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?857b49ade8d56e37704245b7df6c5646
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku
Klub Dziecięcy "Bobas" Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Tuchów (małopolskie)
Dbałość o stan techniczny maszyn i urządzeń, terminowe usuwanie oraz zapobieganie awariom
Chłodnia Grudziądz Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kanapek, panierowanie kawałków kurczaka, przygotowywanie sałatek, obsługa kasy fiskalnej, przyrządzanie hamburgerów, panino, tortilli.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tarnów (małopolskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
Restauracja i Karczma Staropolska Paweł Obara - 2018-04-30 - Szczucin (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków/pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2019-08-23 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
Praca w kuchni
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska (Zajazd Zielona Gęś) - 2018-09-06 - Przytoczna (lubuskie)
Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę potraw. Gospodarowanie towarem.
MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-19 - Emilianów (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej, białoruskiej, ukraińskiej (kuchnie regionalne)I zmiana 7-15II zmiana 15-23
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-10 - Mielec (podkarpackie)
-WYKONYWANIE ZLECONYCH DETALI NA PRASIE HYDRAULICZNEJ
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Sobienki (mazowieckie)
Obsługa klientów, wykładanie towaru, dbanie o wizerunek i porządek na stanowisku pracy i w jego obrębie.
Przedsiębiorstwo Handlowe WYGODNE ZAKUPY 3 Roman Piasecki - 2020-01-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem stazu w załączeniu
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Złotów (wielkopolskie)
prace tynkarskie
PROBATUS SP. Z O.O. SP.K - 2017-12-08 - Poniatowa (lubelskie)
Sprzedaż lodów, deserów, kaw, napojów, przeprowadzanie inwentaryzacji, robienie raportów, dbanie o czystość lokalu.
WANDA SP. z o.o - 2017-04-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze, obsługa klientów, przygotowywanie menu w języku polskim i chińskim; dbanie o czystość i higienę w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sprzatanie biur
SOTER OCHRONA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-20 - Rzeszów (podkarpackie)
Projektowanie mebli na wymiar, uzgadnianie wizualizacji projektów, obsługa klientów, nadzór nad realizacją projektów.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Rumia (pomorskie)
Gastronomia, przygotowywanie potraw kuchni chińskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, porcjowanie i wydawanie dań, dbanie o najwyższą jakość i smak serwowanych dań
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ząbki (mazowieckie)
Wg programu stażuRM Wieś
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowywanie potraw i napoi, porcjowanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Jarosław (podkarpackie)
1. Sanitariusz rozpoznaje i pomaga w rozwiązywaniu problemów wynikających z obserwacji i planu opieki u pacjentów nadpobudliwych, agresywnych, psychotycznych i z zaburzeniami psychicznymi o różnym stopniu zaawansowania choroby a w szczególności:- pomaga lekarzom i pielęgniarkom podczas wykonywania czynności związanych z zastosowaniem przymusu bezpośredniego u pacjentów wymagających jego zastosowania,- pomaga pielęgniarkom podczas wykonywania zabiegów pielęgniarskich oraz wykonuje polecenia pielęgniarek i lekarzy dotyczące opieki nad pacjentem,- pomaga pielęgniarkom przy wykonywaniu czynności związanych z transportem pacjenta zarówno z Izby Przyjęć na oddział jak i transporcie wewnątrz szpitala na badania diagnostyczne i spacery,- pomaga pacjentom w podtrzymywaniu aktywności społecznej i aktywizuje ich do zwiększania samodzielności życiowej,- zapewnia pacjentom bezpieczeństwo fizyczne i psychiczne oraz prawidłowe warunki higieniczne otoczenia,- udziela pierwszej pomocy w stanach nagłego zagrożenia zdrowia,- popularyzuje zachowania prozdrowotne, - informuje personel medyczny o wszystkich niepokojących objawach występujących u pacjentów. 2. Zapewnia profesjonalne usługi poprzez znajomość i przestrzeganie kodeksu etyki, procedur, regulaminów oraz zarządzeń obowiązujących w Szpitalu oraz zgodnie z Ustawą o ochronie zdrowia psychicznego. 3. Prowadzi dokumentację określoną przepisami i ustaloną z pielęgniarką oddziałową.4. Przestrzega przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisów przeciwpożarowych.5. Współdziała z innymi pracownikami oddziału w celu należytej realizacji zadań wymagających uzgodnień. Praca w godz.: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali C. Kontakt z pracodawcą - e-mail: mvkolacz (at) szpital.wroc.pl, osobisty.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im.J.Gromkowskiego - 2018-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2018-07-09 - Zaścianki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków orazlisty zakupów.
USŁUGI HANDLOWE "TRANS - POL", "CUKIERNIA WIEDEŃSKA" , "RESTAURACJA STREFA" ELWIRA DORENDA - 2016-07-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywaniu posiłków.Praca w restauracji Zapopradzie w godzinach 12:00-22:00.
Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej sp. z o.o. w Muszynie - 2018-05-04 - Muszyna (małopolskie)